Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiúnevet keresünk nem tudunk...

Fiúnevet keresünk nem tudunk dönteni? Szóba jött a Trisztán, Krisztofer, Joel, Marcell, Kevin. Laczkó vezetéknévhez!

Figyelt kérdés
Más ötleteket is szivesen olvasok a második neve papa után László lesz az biztos!
2011. jún. 5. 08:29
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Laczkó Botond László?
2011. jún. 5. 13:50
 22/37 anonim ***** válasza:
58%

Ne haragudj, tenyleg mivel velemnyt kertel, leirom: egy szep magyar vezeteknev mellett annyira szanalmasan hangzik a kulfoldi, plane, hogy masodik nevnek az apuka neve lenne, igy ket szep magyar nev kozott az a kulfoldi nagyon nagyon nem oda valo....

A Marcell meg rendben lenne, de mint mar irtak, tul sok lenne az L...

Mark esetleg? Az annyira nem idegen... Laczko Mark Laszlo?

2011. jún. 5. 14:18
 23/37 anonim válasza:
51%
ennél szarabb amerikai stílusú neveket nem is találhattál volna. Gratulálok. Szegény gyerek szenvedni fog attól h az anyának mindenáron különleges név kell
2011. jún. 5. 14:33
 24/37 A kérdező kommentje:
Nem kell minden áron különleges név,de ha csak ezeket találtuk nekem sok "normális" Név tetszik de apának nem,ennyi!És lehet kiveri a szemem a megoldás de egyedül nem látom meg!A véleményeket köszönöm!Irjatok még
2011. jún. 5. 15:12
 25/37 anonim ***** válasza:
65%

Laczkó Áron László

Laczkó Imre László

Laczkó Hunor László

Laczkó Balázs László

2011. jún. 5. 15:14
 26/37 anonim ***** válasza:
89%

Laczkó Álmos László

Laczkó Attila László

Komolyan először azt hittem, hogy cigányok vagytok. A Marcellen kívül mindegyik nevet ők szokták adni.

Gyönyörű magyar nevetekhez magyar nevet illene adni szerintem.

De ezt ne vedd sértésnek!!!

2011. jún. 5. 23:02
 27/37 anonim ***** válasza:

Erik, Akos, Benedek, Peter, Patrik, Ervin, David, Daniel, Balint, Tamas, Balazs, Norbert,

A felsoroltak kozul a Marcell tetszik a tobbi nagyon nem .

2011. jún. 6. 06:44
 28/37 anonim ***** válasza:
75%

Marcell!! A többit semmiképp!!

Lackó László olyan lenne, mint Palkó Pál meg Jankó Jáns (utóbbi én ismerek), ne adj neki olyan nevet, ami komolytalanná teszi egy életre.

Lehet lepontozni, de szerintem egy névnek elsősorban méltósága legyen. Amellett persze legyen szép is és a jelentése sem utolsó szempont. És kimondható legyen, és passzoljon a vezetéknévhez.

Az egyik nagy divat, ezek az ómagyar hangzású nevek, mint a Koppány meg a Kötöny (utóbbi jelentése: lóra termett hátsó...), de még ennél is sokkal-sokkal rosszabb a Kevin meg a Krisztofer meg a Dzsesszika meg a Récsöl (utóbbi szintén létező gyerkőc).

2011. jún. 6. 14:12
 29/37 A kérdező kommentje:
Laczkó Erik László lett a kisfiam neve:) 2011.06.06.-án!
2011. jún. 10. 15:06
 30/37 anonim ***** válasza:
Gratulálok :)!
2011. jún. 10. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!