Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiúnevet keresünk nem tudunk...

Fiúnevet keresünk nem tudunk dönteni? Szóba jött a Trisztán, Krisztofer, Joel, Marcell, Kevin. Laczkó vezetéknévhez!

Figyelt kérdés
Más ötleteket is szivesen olvasok a második neve papa után László lesz az biztos!
2011. jún. 5. 08:29
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Ja van egy Kristóf a szomszédba és az amugy se tetszik!:)
2011. jún. 5. 09:18
 12/37 anonim ***** válasza:
Ármin az én fiam is :) Az egyik válaszoló írta tippnek.Eddig mindenki megdícsérte,hogy szép neve van.
2011. jún. 5. 09:27
 13/37 anonim ***** válasza:
Laczkó Milán?
2011. jún. 5. 09:40
 14/37 anonim ***** válasza:

Barátnőm kisfia Ármin, szerintem is tök szép név. A Benjámin nálunk is szóba került, de kislányunk lett. :D

Nekem max a Marcell tetszik ezek közül, a Jole helyett meg inkább a Noel, ezt már írtam valahol. Nemrég valaki megkérdezte már, hogy kinek hogy tetszik a Joel.

2011. jún. 5. 09:52
 15/37 anonim ***** válasza:
Marcell.
2011. jún. 5. 10:40
 16/37 anonim ***** válasza:
58%

A Joelt hogy ejtjük? Magyarosan, Joelnek? Most hallom először a nevet, a külföldi verzióját ismerem, de gondolom nem arra gondoltok, mert akkor Dzs-vel kéne írni.

Ne értsd félre, de a Kevin és a Krisztofer kisebbségi név.

2011. jún. 5. 10:53
 17/37 anonim ***** válasza:

Ja, egyébként a Marcell a legjobb innen, de ha a második neve László lesz, akkor szerintem ezt húzzátok ki, mert a Laczkó Marcell László nem hangzik jól a sok L miatt. :S

Botond?

2011. jún. 5. 10:54
 18/37 A kérdező kommentje:
Az Ármin nekem is nagyon tetszik,a párom vétóz meg minden jó nevet,ami meg neki tetszik az nekem nem:D ááá
2011. jún. 5. 11:39
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Szia, a Marcell jól hangzik, esetleg még a Márton? Nem tudom, mennyire fontos számotokra a név eredete vagy jelentése, esetleg ilyen szempontból is lehet keresgélni.
2011. jún. 5. 12:27
 20/37 anonim ***** válasza:

Laczkó Dominik László?

Laczkó Milán László?

Az én nagyfiam is Dominik László (szintén apa után :) )

2011. jún. 5. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!