Mi értelme van a tippelős kérdéseknek?
Én kétszer tettem fel ilyen kérdést. Az elsőt azért, mert mindenki nagynak mondta a pocimat, és meg akartam bizonyosodni róla, hogy tényleg az vagy sem. És valóban kicsit nagyobbnak mondták.
A másodikat azért tettem fel, mert a 18 heti uh után sem tudtuk meg a nemét, és mindenki fiúra tippelt a környezetemben. Kíváncsi voltam idegenek mit mondanak.
Mindkétszer megerősítést kaptam!
Egyébként szeretem megnézni az ilyen képeket, mert jó látni, hogy kinek mekkora a pocija stb.
Viszont tényleg van olyan aki saját magát akarja reklámozni (nem szeretnék általánosítani, de inkább a 17-19 éves kismamák), na azt én sem bírom! Mert az nem a babavárásról szól, tényleg a dicséreteket várják... Na ezekhez nem is szoktam írni!
Egyébként ugyanúgy elfér ez a kérdés, mint ahogy itt az egyéb témakörben az, hogy mikor utalják a gyest meg stb., teszem hozzá minden hónap elején!!!!
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!