Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi értelme van a tippelős...

Mi értelme van a tippelős kérdéseknek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 22:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%
Én leírtam a választ, amiért feltettem. A második voltam.
2011. jún. 2. 22:42
 12/22 anonim ***** válasza:
68%
Régen szó nélkül törölték az ilyen tippelős "kérdéseket", mert igazából nem minősül kérdésnek, meg míg ezekre jön 20 válasz, a tényleg lényeges kérdésekre semmi, mert elnyomják ezekkel a kérésekkel. Sajnos már nem törölnek sok mindent, amit régen egyből leszedtek.
2011. jún. 2. 22:45
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Na,én sokfelé hajlok.Először is,szerintem sincs semmi értelme a tippelős kérdéseknek.Másodszor szerintem is dicsértetni akarják magukat.Harmadszor tényleg elférnek ezek a kérdések is az oldalon.

Én 2 gyereket szültem,a férjem szerint-sem-nézek ki rosszul,irigy sem vagyok,ám mégsem tettem/tennék fel pocakos képet és kérdést magamról.Ám nem vagyunk egyformák.Én az ilyen kérdést meg sem nyitom,így nem is csámcsogok rajta.

2011. jún. 2. 22:46
 14/22 anonim ***** válasza:
18%
Neked nem tetszenek a tippelős kérdések,nekem meg még sok másik társamnak nem tetszik az ilyen provokatív kérdés! Mert ezzel csak azt akarod elérni hogy szidják/juk a kismamákat.
2011. jún. 2. 22:47
 15/22 anonim ***** válasza:
55%
dehogy akarom magam dicsértetni... nagyon félreértitek ezeket a kismamákat. olyan jó, hogy írtam egy normális választ, és el se olvastátok, amiben feketén-fehéren ott van az ok, amiért feltettem a kérdést.
2011. jún. 2. 22:48
 16/22 anonim ***** válasza:

És az még csak hab a tortán, amikor 3 hét múlva kiemelik előre 40 válasszal, csak hogy más nulla válaszos kérdését leszorítsák a kiemelésből.

Egyébként tényleg elfér az oldalon, csak jobb lenne egy külön 'topikban'.

És nem voltam irigy soha én sem, csak kezd lecsúszni ez a témakör az 1-2 évvel ezelőtti önmagához képest...

2011. jún. 2. 22:53
 17/22 anonim ***** válasza:

Annak igazat adok akinek az ismerősök nagynak nézték a pocit(ha odairja mondjuk h ezért a kérdés,akkor ugy megértem)

de mikor csak kiteszi magát h mutogassa a pocakot,azt már valoban nem szeretem,egy elkezdte(lehet oka is volt rá) a többi meg ment utána nehogy lemaradjon.

2011. jún. 3. 07:23
 18/22 Tinker Bell ***** válasza:
52%
Azzal, hogy az irigykedős hozzászólásomat lepontoztátok, bebizonyítottátok, hogy igazam van...
2011. jún. 3. 08:54
 19/22 A kérdező kommentje:

Én ugyan nem irigykedek senkire... Kétszer voltam kismama, nem voltam "tehén", nem híztam sokat, úgyhogy ez konkrétan eszembe sem jutott.

Valóban, az én kérdésemnek se sok értelme, hozzáteszem, nem szoktam megnyitni a tippelős kérdéseket, mert nem érdekelnek.

Csak az utóbbi időben annyi ilyen van, hogy már átgörgetni is unalmas. (Sokan még hozzá is teszik, "tippeljetek, ha nem unjátok.")De igen, már elég sokan unják!!!

Elfér ugyan, de értelme nem sok szerintem se.

A kismamának (2.), aki értelmes választ adott, csak azt írnám, hogy a fotók csalókák. Igazából az ismeretlen embereknek nincs viszonyítási alapjuk, egy kép tud slankítani, és "hizlalni" is. Függ a beállítástól, háttértől, stb...

És ne ezzel foglalkozz! A lényeg, hogy egészséges legyél te is, a babád is. Kívánok minden jót!

2011. jún. 3. 09:03
 20/22 A kérdező kommentje:

tegnap 22:47-nek

Dehogy akarom én, hogy szidjuk a kismamákat! Mondom, kétszer voltam, a világ egyik legszebb időszakának tartom.

Csak meg akartam érteni, mire jók ezek a tippelgetősök...

2011. jún. 3. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!