Most akkor ki tart táppénzen?
Figyelt kérdés
A háziorvos kiírt a 6. héttől a munkám miatt,10hetesen voltam amikor a nőgyógyásznál jártam,kértem a javaslatot a háziorvos részére,de nem adott,hanem felvett ő is táppénzre.Hogy értessem meg vele,hogy csak a javaslatot adja oda?2009. márc. 18. 13:30
1/3 anonim válasza:
szia, nálunk a nőgyógyász javaslata alapján, amit havonta kell adjon ez alapján a háziorvos tart táppénzen, lehet úgyis hogy csak a nőgyógyász(ez ritka), de mindenképpen szólj, hogy ne mindkét helyen úgy vegyék hogy táppénzen vagy, vagy itt vagy ott legyél, amúgy az alapeset az amit elsőnek írtam általában úgy szokták és mond meg a nődokinak egyszerűen, hogy a házidokinál táppénzre vettek és csak javaslatot szeretnél kérni
2/3 anonim válasza:
Szia!
Engem először a házidoki tartott táppénzen, nőgyógyászati javaslattal.
Aztán félidőnél szólt a nőgyógyász, hogy ő is tarthat táppénzen, és akkor nem kell még a háziorvoshoz is szaladgálnom a javaslattal. Ebben az esetben szólnom kellett a házidokinak, hogy a nőgyógyász tart állományban, ne várja a javaslatokat eztán.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!Inkább maradok a háziorvosnál,oda elég havonta egyszer menni és közelebb is van.
Ha meg nem ad papírt a nődoki, az sem baj,mert a háziorvos már beírta a veszélyeztetettet a munkám miatt.
2009. márc. 19. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!