Viszonylag fiatal anyukák! Rátok nem szoktak furcsán nézni az utcán, rendelőben? Esetleg beszólások?
Én 26 évesen szültem, sajnos nagyon alacsony vagyok, és nem igazá sminkelem magam, ezért mindenki tininek néz.
Régebben dohányoztam, mindig megkérdezték, hány éves vagyok...
Ma is, kenguruban volt a kicsi, a zöldségesnél egy néni beszólt: Pici gyerek! Hisz még a mami is gyerek...
Mondom, nem, csak a látszat!
Hú, ezért nem szeretek laposat hordani, smink nélkül...
A játszótéren is mindig megbámulnak!
Off:
Lanfear, te Kistarcsai vagy, ugye? Nem tudlak beazonosítani, pedig tuti láttalak már!
Off:
Igen:) *****
hátha így be tudsz lőni:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szia
25.5 evesen szultem jovo honapban (junius) leszek 27.Telen leszolitottak, hogy adakozzunk a gyerekkorhaznak es azt hitte a pasi, hogy meg en is kiskoru vagyok (nem felerertettem).
Mondta, hogy ugy is oda jarunk (baratnommel voltam).Mondtam, hogy persze oda visszuk a gyerekeket, erre a srac, de, hogy en is oda tartozom meg nem??
Baratnom nagyon nevetett rajta.....
En 22 eves vagyok es 2 eves a fiam.
Engem is kb 18 -nak szoktak nezni.
Kaptam mar en is megjegyzeseket.Engem is mindig babysitternek neznek :) Most akarunk lassan tesot a fiunknak. Meg a nogyogyaszom is probal rola lebeszelni mert hat minek ilyen fiatalon foleg masodik.
Pedig jo anyagi korulmenyek kozt elunk, egezsegileg is rendbe vagyok. Most a fiam mellett vigyazok egy 2 eves kiscsajra is, megy az is, nincs semmi gond.
Nekem se tetszik ez a "az a normalis ha vki 30 folott szul". Szerintem meg mindenki dontse el maga,hogy mikor kesz ra. Ennyi :)
szia,
óóó hát ez nagyon ismerős :) nálunk ez a sláger ment: "hallottad, hogy a gyerekeknek gyerekük lesz????" :D 23 voltam, a férjem 30...:) együtt éltünk, saját lakás, autó, munkahely, biztos anyagi háttér, egy lánykérés és Mi babát akartunk!! és Mi voltunk a legboldogabbak a világon, amikor az első próbálkozós hónap végén + lett a teszt!! 26 éves leszek, a fiunk 2,5, IMÁDOM!! :) sosem csinálnám másképp!! na igen, amikor mentem a terhesség alatti vizsgálatokra, CTG-re, vérvételekre voltak érdekes pillantások, de sosem érdekelt!! csak az, hogy megadta a jó Isten, hogy gyermekünk lehessen!!!! és egészséges :) a társaságunkban én vagyok a legfiatalabb, mindenki 28-32 között van, még senkinek sincs tervben sem... hát érdekes. imádok "fiatal" anyuka lenni, élvezem mindennél jobban :)
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!