Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után lévő kismamik...

Szülés után lévő kismamik használ (t) valaki közületek Slim&LIft alakformáló alsóneműt? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Tényleg olyan jó mint a TV reklámban mondják vagy ez is egy újabb marketing fogás? 11 hónapja szültem és szépen vissza is fogytam mindenütt, viszont egy elég ritka májbetegséget hozott ki a terhesség rajtam, aminek következtében máj és lépnagyobbodásom van. Ezért a hasam olyan mint egy öt-hat hónapos terhesnek csak éppen a többi testrészem vékony. Iszonyatosan hülyén nézek ki és ez már lelkileg is megvisel. Jön a tavasz és a nyár. Kétségbe vagyok esve hogy mit fogok felvenni mert ugye most még a téli cuccok "ápolnak és eltakarnak". Ezért gondoltam hogy veszek egy ilyen fehérneműt de elég húzós az ára és hát kevés a pénzünk. Szerintetek érdemes megvenni?
2009. márc. 17. 00:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én vettem, nekem bevált, tetszik. Szerintem érdemes, bár utána kéne nézned, hogy a betegséged miatt a hasadat leszoríthatod-e.
2009. márc. 17. 08:55
 2/7 anonim ***** válasza:
betegség miatt nem szabad leszortitani!!!!!!!!!!!!és nyáron meg bele izzadsz az se jó....meg legördül a has felső részéről...
2009. márc. 17. 08:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen. Az az igazság, hogy már egy picit jobb a helyzet mert kaptam gyógyszert és végre kezd lassan lejjebb húzódni a pocakom. Meg a mérettel is bajban voltam 62 Kg vagyok és 165 cm. Azért várok még hátha ír valaki közületek. Végülis a májam van megnayobbodva meg a lépem és ezek a szervek a méhemet jelenleg balra nyomják. Gondoljátok, hogy nem szabad húznom ez miatt ilyen szorítós cuccot? De ez annyira szorít? Köszönöm nektek.
2009. márc. 17. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
igen annyira szorit....tudom mivel dolgoztam a top shopba...és nem szabad....utolsó voltam
2009. márc. 17. 14:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen akkor nem veszek:( Ez volt az utólsó reményem arra, hogy egy kicsit normálisabban nézzek ki legalább ruhában, de nincs mit tennem akkor így maradok. Minden jót nektek.
2009. márc. 17. 16:03
 6/7 anonim ***** válasza:
soha ne azzal törődj mások mit gondolnak rólad,ők sem tökéletesek!aki elfogad,szeret,aki meg nem az meg nem tudja mit hagy ki :)
2011. ápr. 4. 19:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Azóta már lement jónéhány kiló rólam és elégedett vagyok magammal. A problémám nem az volt hogy mások mit gondolnak rólam mert az sosem érdekelt, csak nem éreztem jól magam a bőrömben. Tehát nem tetszettem magamnak.
2011. ápr. 10. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!