Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tapasztalatok az alakformáló...

Tapasztalatok az alakformáló alsóneműkről?

Figyelt kérdés
Melyik márkát érdemes megvenni?
2011. márc. 11. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

Egyik sem jó semmire.

Aki jó alakot akar az tornázzon, sportoljon, ne csak dögöljön a tévé előtt.

2011. márc. 12. 00:47
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Én is azt mondom, ha valaki csini akar lenni, akkor tegyen érte, ne alakformáló fehérneművel akarjon bomba alakot. Sokkal jobb lesz, ha igaziból csinos vagy! Tornázz, diétázz és meg lesz az eredménye!
2011. márc. 12. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy karcsúbb és vékonyabb nem leszel tőle, de azért nem mondanám, hogy egy jó minőségű darab nem ér semmit.

Én használok ilyen fehérneműt, nekem segít abban, hogy elkerüljem a muffin-hatást", vagyis nem buggyan az úszógumi oldalt. Gagyi sz@rokkal, amikkel tele van a Tezsvesz, nem érdemes foglakozni, mert azok valóban nem érnek semmit. Ami nekem van, az Body Wrap márkájú. Nagyon jó minőségű, bár nem olcsó.

2011. márc. 12. 13:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindig sportoltam. Évek óta, heti 4-5 alkalommal futok 8-10 km-t. Nem vagyok egy rubintréka, de értelmesen táplálkozom. Nem vagyok elhízva, de 43 évesen szülés után, igen, megvastagodott a derekam és nem feszes a hasam. Egyszerűen szeretnék csini ruhákat felvenni. Ennyi.
2011. márc. 12. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek nem használnak, egyszerűen csak olyan ruhát vegyél meg ami tökéletesen áll, a 90% ost ne :) Ha zavar a zsírpárna csak diéta segíthet, de mint mondtad nem vagy túlsúlyos, ezért lehet, hogy túl nagy erőfeszítéssel járna a várható eredményhez képest. Sajna ahogy megyünk előre a korral úgy nő a test zsírtatalma és csökken a feszesség.
2011. márc. 13. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!