Tapasztalatok az alakformáló alsóneműkről?
Figyelt kérdés
Melyik márkát érdemes megvenni?2011. márc. 11. 21:10
1/5 anonim válasza:
Egyik sem jó semmire.
Aki jó alakot akar az tornázzon, sportoljon, ne csak dögöljön a tévé előtt.
2/5 anonim válasza:
Én is azt mondom, ha valaki csini akar lenni, akkor tegyen érte, ne alakformáló fehérneművel akarjon bomba alakot. Sokkal jobb lesz, ha igaziból csinos vagy! Tornázz, diétázz és meg lesz az eredménye!
3/5 anonim válasza:
Az biztos, hogy karcsúbb és vékonyabb nem leszel tőle, de azért nem mondanám, hogy egy jó minőségű darab nem ér semmit.
Én használok ilyen fehérneműt, nekem segít abban, hogy elkerüljem a muffin-hatást", vagyis nem buggyan az úszógumi oldalt. Gagyi sz@rokkal, amikkel tele van a Tezsvesz, nem érdemes foglakozni, mert azok valóban nem érnek semmit. Ami nekem van, az Body Wrap márkájú. Nagyon jó minőségű, bár nem olcsó.
4/5 A kérdező kommentje:
Mindig sportoltam. Évek óta, heti 4-5 alkalommal futok 8-10 km-t. Nem vagyok egy rubintréka, de értelmesen táplálkozom. Nem vagyok elhízva, de 43 évesen szülés után, igen, megvastagodott a derekam és nem feszes a hasam. Egyszerűen szeretnék csini ruhákat felvenni. Ennyi.
2011. márc. 12. 20:33
5/5 anonim válasza:
Szerintem ezek nem használnak, egyszerűen csak olyan ruhát vegyél meg ami tökéletesen áll, a 90% ost ne :) Ha zavar a zsírpárna csak diéta segíthet, de mint mondtad nem vagy túlsúlyos, ezért lehet, hogy túl nagy erőfeszítéssel járna a várható eredményhez képest. Sajna ahogy megyünk előre a korral úgy nő a test zsírtatalma és csökken a feszesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!