Ha nem ilyen babakocsit akkor milyet? Mindenhol azt olvastam hogy ez a fajta nagy és nehéz, de akkor mégis milyet vegyek?
Ja és a kerekek miatt szeretnék ilyet mert felénk borzastóak az utak és a járdák és a kis kerekek elakadnának.
Utolsó:ez nem olyan kocsi,mint a tiéd:)
Ennek nincs levehető része,csak több állásban dönthető.A hordozó nem is tartozék,csak rendelhető külön,a babakocsi színében.
Hasonlónk van, soha többet.
Arra se jó, hogy aludjon benne a gyerek az udvaron.
Boltba menni nem lehet vele, mert elakad a Bécsi-kapuban is....
Felemelni ajjaj. Egyszer kimosod a huzatot és baxhatod. A kupoláját nem lehet újra összerakni. 2éves, és olyan állapotban van, hogy ajjaj, pedig vigyázok rá:S pontosabban vigyáznék rá
Jah, a melegben a fékező lamellák a kerekenél megolvadtak, akkor fékez amikor Ő akar egy egy buckánál...
Soroljam még???
Ezért kendőzök....
szia!
rossz utakra ideális pl a Quinny Speedi vaterán, teszen vagy babaszobán jó áron kapsz szépet használtan de a Babyoutletben újonnan sem túl drága, veszel rá egy Dreami mózest szintén vatera és van egy szuper tartós babakocsid ami terepre is jó! később pedig el is lehet adni mert ismert márka!!
Olyan nagykerekűt vegyél, aminek az első kerekei bolygósíthatóak IS.
Nekünk nagy, 12-es, felfújható 3 kerekű kocsink van, mint a tank úgy áttolom az ócska utakon is, és fordulni is könnyű vele, nem úgy, mint a fix kerekesekkel.
Én lépcsőn nem cipelem, hanem megfogom és háttal fellépcsőzök vele.
Szia! Nekünk egy Roan tipusú babakocsink van. Van hozzá mózes és sport rész,ill lábzsák. Kimondottan jó rossz utakra. Autósülés nincs hozzá.Ha nem kell lépcsőznöd akkor tudom ajánlani. Mi kb fél évet használtuk.. Ha gondolod irj egy privátot s megbeszélhetjük hogy eladjuk neked! Már nem használjuk.
Esetleg akkor képet is tudok róla küldeni. Kék-bézs szinű. Nem bolygókerekes.Sport rész két irányból feltehető a sportrészre. S egész massziv,de ennek ellenére csak 10kiló körül van..
Nekünk ugyanilyen van, Kedves Kérdező. Csak a színe más.
Tény, hogy nem könnyű darab.:) De ha nem kell vele lépcsőznöd és nem akarsz minden nap buszra szállni vele, akkor szerintem jó, a vékonyabb pénztárcához is. Én legalábbis, amíg nem volt nagyon nehéz a fiam, addig nagyon szerettem. Mi társasházban, második emeleten lakunk és nincs lift. Nem volt egyszerű le és felvinni, az tuti. Az ember megszakad. Főleg emiatt vettem egy kis sportkocsit használtan, amikor már dönteni lehetett a háttámlát félülőhelyzetbe. Így ezt a kocsit elvittük anyósomékhoz (falun laknak kertes házban) és ott nagyon jól ki van még mindig használva.
Én meg cipekedhetek a 11 kilós fiammal, de már csak 7 kilós babakocsival.:D
7 és fél hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!