Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van valakinek 5 vagy több...

Van valakinek 5 vagy több gyermeke?

Figyelt kérdés

Mi most járunk négynél, de úgy gondolom pár év múlva jó volna mégegy(anyagi, szakmai háttér megvan)

Az aggaszt csak, hogy mindre oda lehet egyformán figyelni?

2011. máj. 26. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:

hát ha megvan rá az anyagi és mindenféle háttér akkor jó.

de én félnék tőle hogy nem tudnám megadni mindnek amire majd szüksége lesz. Később az iskoláztatás, elindítani őket az életben, stb....

Biztos oda lehet figyelni mindre. Mennyi az idő köztük?

Nekünk van egy 18 hónapos és egy 3 éves, de nem tudjuk hogy vállaljunk e 3.-at. Nehéz döntés ez.

Nekem már az is elgondolkodtató hogy hogy fogom vinni a nagyobbikat pl.óvodába reggel, amikor még a kicsi alszik.... Vagy ha érte kell menjek és pont a déli alvását alussza majd a kicsi, vagyis én el sem tudnám most képzelni hogy ezt négyfelé kellene csinálni. Én becsülöm azt aki erre oda tud figyelni, aki mindet egyformán el tudja látni úgy hogy senki ne "sérüljön" és mindenkinek egyformúán jusson az anyai odafigyelésből...

SK sikert nektek.

2011. máj. 26. 14:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, nekünk 5 van (4lány 1 fiú).Legnagyobb 22 éves legkisebb 4 éves. Tieid mennyi idősek?
 3/8 anonim ***** válasza:
SK= SOK
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem még csak kettő van, tervben a harmadik, de biztos nem állunk meg háromnál, igazság szerint örülnék, ha lenne öt vagy hat. :-))) Vannak a baráti körömben ennyi gyerekkel megáldottak, nagyon szépen élnek, boldog, kiegyensúlyozott gyerekeik vannak. :-))
2011. máj. 26. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:
El sem tudnám képzelni, de aki bevállaja azé minden elismerésem:-)))
2011. máj. 26. 14:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is 4 van, de mi megálltunk ennyinél. Neked kell tudni, hogy most, 4 gyerekre oda tudsz-e figyelni egyformán, te, mint sokgyermekes anya pontosan tudod, hogy mibe kerül (nem anyagilag) egy baba, így meg tudod saccolni, hogy öttel menne-e.

Nekünk a 4 gyerekkel teljes a család, mindenre van időm, rájuk, a páromra, a macskára, a hobbimra, a munkámra, magamra, de nem kezdenék újra babavárásba.

2011. máj. 26. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőmék 9-en vannak testvérek (azt hiszem), hát mondjuk az biztos, hogy mindig volt kivel játszani, viszont egy-egy gyerekre nem jutott túl sok figyelem, csak a legkisebbekre, mert addigra a többiek már nagyok voltak. A legkisebb és a legnagyobb között kb. 30 év a különbség.
2011. máj. 26. 16:49
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Most én is úgy érzem, teljes a család, de szeretnék még szülni, ebben biztos vagyok, egyébként a gyerekek 10,7,2 éveseke és 6 a picike hetes

2011. máj. 26. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!