Ha apa hazajön, akkor nincs pénz tesóra, ha kinn marad, akkor lehet tesó, de gyakorlatilag egyedül nevelném a 2 gyermeket, mit tegyünk?
Szia!
Nekünk nem volt miben gondolkodnunk csak ebben az egyben ha a párom kimegyen dolgozni külföldre!
Várandóságom alatt megszünt a mnkaviszonya itt magyarországon de kint meg le volt neki rendezve minden ahoz hogy dolgozhasson!
1hónapos volt a kicsi mikor kiment dolgozni azóta eltelt 4 hónap é s most jött először haza 1 hétre! (20 hónap van a 2 gyerek között)
Segítségem nem nagyon volt mivel a szüleim 25km re laknak és anyósomékhoz 1 héten 1x mentünk át!
A hét további napjaiban én voltam mindkettővel. E-mellett még a házio munka is ott volt. Vásárlás főzés takarítás gyereknevelés stb....
KI LEHET BÍRNI MEG LEHET OLDANI MINDENT CSAK AKARNI KELL!
Ezt neked kell eldönteni hogy bevállalod e vagy sem, a döntés a te kezedben van!
nézd, azon, hogy két kicsi gyereket egyedül nevelnél nem fog sokat segíteni az, ha hazajön a párod. mivel gürizni fog, túlmunkázni így se - úgy se fogod látni. magyarán beképzelés, hogy család szempontból ideálisabb ha itthon van, sem segítséged, sem társaságod nem lenne több sokkal, mint most. tehát ebből a szempontból nyugodtan vállald a babát, de a párodnak emiatt nem kellene hazajönnie.
viszont ha hazajön a párod folyamatos lesz a feszültség az anyagiak miatt. folyamatos. és az bizony jobban szét tud zilálni egy kapcsolatot, mint a távollét.
Sajnos vagy nem, de én is az utolsó válaszolóval értek egyet....
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!