Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem néznek utána sokan...

Miért nem néznek utána sokan annak, amiről kérdeznek?

Figyelt kérdés

Nem provokatívnak szánom, de némely kérdés kiborít.

Nem értek néhány kérdezőt. Ha annyira szeretne babát, miért nem néz utána, hogy legkorábban mikor jelentkeznek a terhes tünetek. Legalább annyit kutakodjon, hogy a beágyazódás kb. mikor van, és tudja azt, hogy a terhesség onnan indul, nem pedig peteérés után 2-3nappal, amikor minden tünetet már terhességnek hisz!

2009. márc. 15. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Mert reménykednek, hogy hátha, hátha ők a kivételek, akik erősítik a szabályt. Én eleinte írogattam nekik, hogy ilyenkor ne is várjanak tüneteket, de legtöbbször el lettem küldve tapintatosan vagy kevésbé tapintatosan melegebb éghajlatokra s aztán nem írtam többet. Semmi értelme velük vitázni, úgyis amikor megjön, akkor leszállnak a rózsaszín felhők közül a földre.
2009. márc. 15. 19:29
 2/4 anonim válasza:
27%
Ha valamelyik kérdés irritál ne válaszolj! Ilyen egyszerű, nem értem az ilyen, na majd én megmondom a frankót embereket...Ha valami irritál nem foglalkozok vele, amúgy ennek sem a baba rovatban kéne lennie, hanem mondjuk Kultúra és Közösség, dehát a kedves kérdésfeltevő gondolkodni se tud...következőnek meg én indítok témát azzal hogy miért nem gondolnak egyesek mielőtt témát nyitnak...és nem, nem vagyok hisztis kismama, csak allergiás vagyok az emberi hülyeségre
2009. márc. 15. 19:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Már ne haragudj második...

De én nem olyan majd én megmondom a frankót emberke vagyok.

Nem válaszolok azokra a kérdésekre, amik irritálnak, csak picit zavaró, hogy egyesek ennyire nincsenek tisztában a terhességgel. És egy oldalon többször is szerepel hasonló kérdés.

Van egy 1éves kisfiam, és képzeld el, tudok gondolkodni, és nem írkálok akármilyen kérdésfeltevőnek ilyen hozzászólásokat...

2009. márc. 15. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Az ilyen terhességel kepcsolatos kérdésektől énis a falon vagyok,mert ha már szexelni tudnak akkor a megfelelő védekezéssel legyenek tisztában.Viszont nálam is volt már olyan kérdés hogy nem kerestem rá a keresőben és kiirtam,azért mert attól ugY érzem hogy nekem szól,rólam szól.MEg ki tudja lehet épp más vki válaszol mint amár feltett kérdésben és más a véleménye.
2009. márc. 16. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!