Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jó név a Koppány? Vagy mennyir...

Jó név a Koppány? Vagy mennyire gyakori?

Figyelt kérdés
Kisfiunk lesz, és a férjem Koppányt szeretne.
2009. márc. 15. 09:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

Nekem nem tetszik, de egyre inkább jönnek vissza a hasonló nevek.

Amúgy van egy Koppány ismerősöm , és a családban még van Tas, Vajk, Bánk és Imola is.

2009. márc. 15. 16:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam neve is Koppány! Én már gyerekkoromban eldöntöttem, hogy ha fiam lesz, ezt a nevet adom. Férjemnek is nagyon tetszett.

Elég megoszló a vélemény a családom, ismerőseim körében...; de senki nem mondta egy szóval sem, hogy "nem szép". Aki szeret és tisztel, az a névválasztásodat is tiszteletben fogja tartani.

A fő kérdés szerintem az, hogy Neked tetszik-e. Mással ne foglalkozz!

A másik kérdésedre a válasz: itt, ahol én lakom, vagy az én ismerettségi körömben csak egy másik Koppányt ismerek... szerintem nem gyakori név.

2009. márc. 15. 23:14
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha fiam lett volna,Koppány nevet adtuk volna.Senkit nem ismerek ezen a néven.Szerintem szép név.
2009. márc. 16. 10:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
10:37-es vagyok, és még annyi hogy ha a második babó is fiu lesz akkor Vajk Bendegúz lesz a neve. :)
2009. márc. 17. 12:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam Richárd Koppány! És annyira illik rá mindkettő:)
2009. ápr. 15. 18:07
 16/17 anonim válasza:
100%
a Koppány a legszebb név a világon!
2010. márc. 11. 13:56
 17/17 anonim ***** válasza:
71%

Az én családomban + ismerettségi körömben mindenki rühelli ezt a nevet, de nekem bejön. Maga a név hangzása is tetszik, és az még rátesz egy lapáttal, hogy történelmi személy neve volt...

Anyám azt akarta, hogy Márk legyen a nevem (ettől hányingerem van), apám viszont Koppánynak akart keresztelni. A "probléma" csak az, hogy lánynak születtem. :)

Egyébként mi lett a neve a babának? :)

2010. júl. 30. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!