Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan ajándékozzunk ebben a...

Hogyan ajándékozzunk ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Kisfiam 1 éves.

Van egy unokatestvére, aki 6 éves. Mi mindig vettünk neki ajándékot, amikor megszületett, szülinap, névnap, húsvét, karácsony, mikulás, meg néha csak úgy amikor valami olyant láttunk, amit jónak tartottunk.

Mi viszont a születésekor kaptunk egy baba habfürdőt, 2 bébikaját tescos zacsiba becsomagolva. Azóta semmi. Pedig volt névnap, születésnap, karácsony, mikulás.

Amíg 1 utcával laktunk odébb tőlük, akkor is alig látogattak minket. Most, hogy fél éve elköltöztünk,mégcsak egy smst sem küldenek, hogy mi van velünk, vagy neadjisten boldog születésnapot kívánnának. Mindigcsak az átlátszó kifogásokkal jönnek, holott régen, amíg csak az ő kislányuk létezett, azt hajtogatták nekünk, hogy jajj annyi mindent kaptak tőlünk, nemis tudják hogyan fogják majd viszonozni...

Én azon az állásponton vagyok, hogy ha ők nem ajándékoznak az 1 éves kisfiunknak semmit, akkor mi sem fogunk.

Viszont a férjem azt mondja, hogy valami jelképeset kapjon a kislány húsvétra is, mondván, hogy ne ő igya meg az anyja és apja hülyeségének a levét.

Ti mit tennétek?

Megjegyzem, nekik van munkahelyük, autójuk, lakásuk.

Mi a szüleimnél élünk, nincs saját autónk, én gyeden vagyok 30ért, a férjem munkanélküli.

2009. márc. 14. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Maximum egy csokinyuszit vennék. Nem szép tűlük hogy most észre sem vesznek, annak idején bezzeg jó volt a sok figyelmesség, látogatás. Ne hagyd hogy palira vegyenek, max egy csoki.
2009. márc. 14. 14:07
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Én is ezt akartam javasolni,hogy max. 1 tábla csoki. Tényleg nem szép tőlük,pláne,hogy jobban állnak anyagilag mint ti. Igaz mindig az a smucigabb akinek lenne miből adni... Tisztelet a kivételnek!
2009. márc. 14. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Na igen, elég csúnya dolog a részükről... én sem adnék a helyedben a szívem szerint. Viszont a férjednek igaza van abban, hogy ne a gyerek igya meg a levét. Ha hozzászokott, hogy mindig kap tőletek valamit, amikor mentek, hogy nézel majd a csalódott kis szemecskéibe? Persze ezek után tényleg csak valami jelképeset, a kisgyerek úgysem az árát nézi.
2009. márc. 14. 14:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Most olvasom vissza a válaszaitokat.

Ki a fene pontoz le már megint????

Mert én nem!

Aki lepontoz, írjon is valamit és vállalja magát!

2009. márc. 14. 14:31
 5/6 anonim ***** válasza:
81%
A szüleitől mindenképp csúnya dolog, de én a gyerkőcöt nézném a helyetekben. Biztosan örülne, ha kapna ajándékot, no és hátha a szülei is "megváltoztak" és észbekapnak.
2009. márc. 14. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ugyamez van egy barátomékkal. Mikor született a lányuk, mindennel én ruházta fel őket, az anya 16 éves volt, fogalma nem volt semmiről, hogy mi kell...mindent megvettem a kádtól kezdve a ruhákig...

Ők vettek 2 ruhát a lányomnak...

Amelett sosem keresnek, (én is elköltöztem , igaz az ország végére), de sosem hívnak, nem írnak emilt, semmi...

Én úgy gondolom, nem kell erőltetnem magam...és nem is fogom.

2009. márc. 15. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!