Akik együtt alszanak a babájukkal, melyiket választanátok?
Nem pont ide illik a kérdés, de nem tudunk dönteni, gondoltam megkérdezem a tapasztalatokat.
Franciaágyat szeretnénk venni, és nem tudom melyiket válasszuk, elsősorban a szélessége miatt.
El lehet hárman férni 160 cm ágyon kényelmesen?
Kisfiúnk 22 hónapos, és kb éjfélkor felébred, és ki kell venni a kiságyból, és onnantól velem alszik. (apa jelenleg nappaliban) De ha meglesz az ágyunk, hárman fogunk rajta aludni.
Melyiket válasszuk: (az ágy 2 szekrény között lesz)
1.) 180 cm széles,
de esetben lapraszerelt (mert egyben nem férne fel az emeletre)
így ágyneműtartója nincs, pedig erre szükség lenne. (az oldali nem fér be)
éjjeliszekrény nem fér el mellette
2.)160 cm széles,
ágyneműtartós,
mellette 1 éjjeliszekrény.
köszi a válaszokat! :)
mi simán elférünk a 160cm-en is nekem a kicsi egész éjjel velem alszik
de van h délben a 3gyerek és én alszunk együtt igaz így kicsit zsufi de olyan meleg fészekérzés a gyerekeknek szeretik is :-)
(9 és 6,5 évesek és egy 4.5 hónapos)
szia
A fiam mivel keresztbe fordul köztünk így nekünk kicsi az 160 szeretnénk még egy babát ha terhes leszek mindig a nagy pocakom fogja püfölni
Szia, nekünk 160 széles az ágyunk, de a fiam képes ebből 100-at elfoglalni.
Most tervezzük, hogy nagyobb ágyat veszünk, zsúfolt lesz a szoba, de legalább én is leférek:) (általában többször ébredek arra, hogy majdnem leesek az ágyról, mert letúrt, pedig ritkán jön át éjjel:D)
Szia!
Mi most kihúzhatós kanapén alszunk, elég nagy 180x 200-as a fiammal ketten alszunk rajta, de ha lejön apa is akkor úgy vagyunk mint a heringek. Nekem így nagyon kényelmetlen. Nekem is 22 hónapos a fiam és képes a fél ágyat elfoglalni, össze-vissza fészkelődik, keresztben alszik, de legtöbbször úgy ébredek, hogy ugyan abban a pózban fekszik mint mikor a pocimban volt csak most kívülről nyom. :D Oldalt alszom, mellettem a gyerek is oldalt, a lába a gyomromban, a feje meg a belemben :D De volt már olyan is, hogy a lábam mellett aludt. Úgy jó ha nincs ott a párom, de mikor lejön nem tudunk aludni. :S
Szerintem úgy kellene megoldani nektek, hogy kiveszitek az egyik szekrényt megveszitek a kisebb ágyat + egy gyerekheverőt mellé tenni (vagy fotelágyat) és te alszol kívül a gyerek oldalán vagyis középen. Na most ezt jólmegaszontam :D Na mindegy, remélem érted. Így elférne szerinted? Lehet kapni kisebb gyerekheverőt is, a tesómék is azt vettek annak idején a kislányuknak, már lassan 8 éves, de még mindig azon alszik és elfér rajta rendesen. Most már külön van nekik, de régebben az ágyuk mellett volt.
160*200as a kanapénk, van, hogy 4en alszunk rajta. Nem tudom, így is pihenten kelek:)
Én 4hónapos Nono, 23h Tökfej, Apa a sorrend.
nagyon köszönöm mindenkinek a választ!
meggyőztetek, 180-asat veszünk :)
(az ágyneműtartót annyiban sajnálom ha nem lesz, mert nekünk sok pléd, meg 2 pár paplan, párna is abban volt a miénken felül, szekrény nincs elég, a padlásra meg nem szívesen viszem fel zsákban, hátha belemegy vmi bogár, de mindegy, majd lesz vele vmi)
köszi még egyszer!
és jóéjt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!