Kisgyerekes anyukák Ti eleget takarítotok? Mennyire van nálatok tisztaság?
Nem tudom mi a gond nálunk, de itt soha nincs tisztaság. Nem vagyok egy tisztaságmániás, de minden nap takarítanom kell valamit mert szó szerint KOSZ van amitől megőrülök. Úgy érzem sosem érek a végére és ezért kedvem sincs elkezdeni. Az a legrosszabb, hogy hiába rakok rendet egy fél óra és kezdetem is elölről. Olyan még nem volt, hogy egyszerre minden szobában, minden helyiségben rend és tisztaság legyen, mondjuk elég nagy a ház. Mit rontok el? Vagy egész nap takarítani kell a tisztaságért annak akinek gyereke meg férje van? Ti hogy csináljátok? Nem tudom elképzelni, hogy aki dolgozik és mellette gyereke van az hogy csinálja...? Vagy náluk nem is kell olyan sűrűn mert egész nap nincs otthon a család és nincs ki után takarítani?
Meséljetek Ti hogyan csináljátok hátha adhatunk egymásnak jó tippeket, rám nagyon rám férne...
Fura lesz ezt leírni,de nem állok hadilábon a tisztasággal,a renddel már kicsit nehezebb.
Nagyon szeretek takarítani,művelem is minden nap. :) Ne nagy dolgokra gondoljatok,de porszívózás például naponta van,családi házban élünk,sok a piszok.Többször mosogatok,letörlöm a konyhapultot,főzés után is rögtön eltakarítom a romokat.
A rend más kérdés.Fölöslegesen szétszórt, oda nem illő dolgokat utálom (pl. zokni a nappali közepén,vagy cipő a fürdőszobában) és ezért nincs is ilyesmi,mert mindennek megvan a helye.
A kisfiam játékaival más a helyzet,az nem zavar.Mindenütt van egy-egy kisautó,labda,kocka..stb. de ez érdekes módon nem idegesít.Este,lefekvés előtt együtt összepakoljuk a játékosdobozokba a milliónyi játékot és kész.Másnap újra szétdobáljuk,jövünk-megyünk.
Összegezve,én szeretem a házimunkát!Éppen azért megy minden olyan gyorsan,mert alapvetően nincs kupi és kosz,így könnyebb mindent hamar elvégezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!