Titanilla tetszik nektek ez a nev?
Figyelt kérdés
2009. márc. 13. 18:29
1/12 anonim válasza:
Nekem nagyon. Különleges és szép. Csak kicsit rizikós, mert ha jól tudom, akkor valami olyasmit jelent, hogy óriási, és egy dagi gyereknél csúfolódásra adhat okot.
2/12 anonim válasza:
nekem nem.
( gondolom most le leszek pontozva....)
4/12 anonim válasza:
Nekem tetszik.Ritka és különleges.De megismertem egy Titanillát aki nagyon nem szimpi,igy nem tudnám elképzelni,hogy a gyermekemnek ezt a nevet adjam.Elötte meg tettem volna.
6/12 anonim válasza:
Nekem sem, bár pont most olvastam egy cikket egy fiatal végzős színésznőről aki Titanilla - és szép.
7/12 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, amugy en is ismerek egy lanyt es olyan csunyacska. De ha nem ismernem akkor sem tetszene :D
9/12 anonim válasza:
engem a hideg ráz tőle.bocsi!!olyan mintha sejpítenénk,nem?
10/12 A kérdező kommentje:
Koszi, csak a jatszin voltunk lent es egy kislanyt hivott az anyukaja. -Titanilla, gyere...
Felneztem, mert en ezt a nevet meg soha nem hallottam, lehet hogy olvastam mar, de igy direktben nagyon furcsa volt. Foleg egy kicsi lanynak.
Nekem inkabb furcsa nev, csunyanak nem mondanam.
2009. márc. 14. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!