Kíváncsi lennék a véleményetekre egy másik kategóriában felvetődött kérdés alapján?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Egy kicsit fura nekem, hogy a mai emberek többsége úgy véli, hogy egy 7 hónapos kismamának, vagy betegnek, kisgyerekeseknek KÉRNI KELL helyet buszon, villamoson. Én gondolom, hogy ez nem jó így? Nem így tanított anyukám.... :-((((
8:04-es vagyok
Írtam, hogy megértem a dolgot. Sőt kifejezetten odafigyelek az ilyen helyzetekre. Sőt, ha megszokott hangnemben kérik még elnézést is kérek, amiért bamba voltam. De van egy stílus ami már nem fér bele. Ezt próbáltam leírni.
A felénél tartok, de döbbenet. Engem sem így tanítottak...
Még régebben volt egy olyan kérdés, egy pasi tette fel, hogy a kisgyerekesek miért utaznak busszal, amikor olyan idegesítő, ha üvölt a gyerek, és hogy ő különben is fizetett azért, hogy nyugodtan utazzon. A kérdésnél is durvább, hogy a válaszolók 90%-a EGYETÉRTETT vele!
Ha megtalálom, belinkelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!