Hullik a hajam szules utan. Mit tegyek/vegyek?
Harom es fel honapos a fiam, szoptatni nem tudok, mert nem volt tejem. At hittem, hogy az osszes hormonalis felfordulastol megszabadultam, de latom, hogy nem...
Sohasem hullott meg a hajam a normalisnal jobban, de most par napja rengeteg jon ki. Mindenhol a hajam van, mar nem is a kutya miatt kell naponta porszivoznom, mint eddig, hanem miattam.
Mikor mulik ez el?
Ti is tapasztaltatok?
Milyen vitamint kellene szednem, ami javit a helyzeten?
Valamennyire normális a hajhullás szülés után, mert terhesség alatt nem hullik a hajunk.
Ha nagyon hullik, esetleg oldalt kopaszodsz is, a bőrgyógyász ír fel hajszeszt, ami segít!
Szia!
Nekem a Herzéria nevű készítmény vált be, itt ajánlották nekem is. Gyógynövényboltokban lehet kapni, úgy emlékszem 5 ampulla van egy dobozban, hajmosás előtt kell használni, 800ft körül van egy doboz. Én 2 dobozt használtam el. Megállította azt az őrült hajhullást, persze utána is hullott vmennyi, de azzal már ki voltam békülve :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!