Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan szoktatok gyurmázni a...

Hogyan szoktatok gyurmázni a gyerekkel? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Először is az lenne a kérdésem, hogy vettetek valamilyen deszkát, vagy min gyurmáztok? És használtok hozzá kicsi sodrófát is, vagy csak kézzel gyúrjátok? Na és mikor érdemes elkezdeni?

Kisfiam 19,5 hónapos, már nem nagyon vesz a szájába dolgokat, már nem kényszeres kóstoló, így gondoltam kipróbálnánk. Szerintetek?

2011. máj. 14. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Órákig el szoktunk gyurmázni a gyerekekkel. Műanyag kis asztalon, sodrófa nélkül, kézzel. Mindenféle érdekes alakzatokat szoktunk készíteni.

Jó szórakozást!

2011. máj. 14. 14:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, meg fogjuk próbálni. :)
2011. máj. 14. 14:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Én újságpapírt teszek az asztalra. Imád gyurmázni, a 2. szülinapjára kapta a sógoroméktól az első adagot. Azóta vettem neki a Müllerben "Playdoo"-t, ahhoz vannak "szerszámok" is. Imádja!
2011. máj. 14. 14:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Mi is kaptunk már egy doboznyi gyurmát, csak nem igazán tudtam, mikor és hogyan álljunk neki (ugyebár a "mindent meg kell kóstolni" - mániája miatt). De most láttam tescoban párszáz forintért dínós kiszúró szettet, arra gondoltam, hogy olyannal el tudjuk kezdeni - én nem vagyok egy nagy kreatívkodós, azt sem tudom, hogy állnék neki bármilyen figurát gyúrni. Na jó, egy kukac még menne. :)
2011. máj. 14. 14:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy darabka terítőt teszek elénk. Használt gyufával szeret pöttyöket nyomogatni a lepényekbe. Kb. 22 hónapos korában kezdtük.
2011. máj. 14. 15:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Műanyag (könnyedén lemosható) terítőt terítek az asztalra, és hajrá. Általában hagyom hogy ő fedezze fel és alakítsa a dolgokat, de besegítek, meg biztatom. 20 hónapos.
2011. máj. 14. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi rajztáblát vettünk ehhez, azon gyurmázik. Sok-sok kiszúrónk, formázónk van, nagyon élvezi.
2011. máj. 15. 07:58
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Vettem még régebben egy kalózos jó nagy könyöklőt az asztalra, most megtaláltam, és azon elkezdjük ma a gyurmázást, plusz a müllerben találtam kiszúró formákat. Remélem, tetszeni fog neki. :)

2011. máj. 16. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!