Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Segítség! Lassan 1.5 hónapja...

Segítség! Lassan 1.5 hónapja nem jött meg, de a múltheti tesztem negatív lett. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Orvosnál nem jártál? Ezt leginkább ő tudná megmondani.
2011. máj. 13. 16:30
 2/9 A kérdező kommentje:
még nem voltam,csak jövő hónapban tudok menni...
2011. máj. 13. 16:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Jövőhónap nagyon mesze van,pedig másfél hónap késés nagyon sok,minél hamarabb menj el dokihoz,mert valami oka van,hogy nem ön meg!Múlthónapban sem voltál,mert ennyi idő alatt már kétszer meg kellett volna jönnie!
2011. máj. 13. 16:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet hormonális problémád, pld. Ezt tényleg doki tudja kivizsgálni. Ultrahangon megnéz, és ha ott sem talál semmit, hormonvizsgálatra küld. A kettőből már fog tudni mondani vmit.
2011. máj. 13. 16:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Amikor nekem nem jött meg én utánanéztem és betegség is állhat a háttérben.Ne ijedj meg csak indulj orvoshoz de ne jövő hónapban hanem most.

33 hetes kismama

2011. máj. 13. 16:47
 6/9 anonim ***** válasza:
miután abbahagytam a gyógyszert nekem sem jött meg 1 évig!gyógyszerrel helyrehozták,viszont most hogy levetettem a spirálom megint nem jött meg nekem is 1,5 hónapja!szerintem megint hormonális gond van?egyébként nincs valami súly problémád?mert nekem mindig azt mondják hogy ha le tudnék fogyni helyreállna!
2011. máj. 13. 17:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát nekem meg mindig azt mondják hízzak,mert 48 kg vagyok...
2011. máj. 13. 17:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem fogytal esetleg mostanaban?

Ha hirtelen fogysz, vagy eljutsz egy bizonyos szintu sovanysagig, akkor a ciklusod felborul, leallhat a peteeres.

Mert a szervezet meg sem kockaztatja egy gyermek kihordasat ugy, hogy a test gyenge.

En igy jartam, majd helyrejott.

2011. máj. 13. 21:21
 9/9 Niky emo girl válasza:
bnőm is igy van ha fogyik akkor nemjön meg neki
2011. máj. 26. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!