Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan kell "használni" a DM...

Hogyan kell "használni" a DM bababónusz programját?

Figyelt kérdés

Regisztráltuk magunkat a DM-ben, 1 hónapja. Nemrég kaptunk egy levelet, benne egy szorólap, hogy mi mennyibe kerül. Libero jumbo 3099 Ft. A férjem elment megvenni, de 3800 FT-ot kellett fizetnie érte.

Ha vásárolunk, vinjnünk kell magunkkal a szórólapot is? Vagy hogy érvényes ez az ár?

Más terméknél oda van írva, pl márc 11ig akciós, stb. de a Liberonál nincs ilyen.

A szórólap tetején, tartósan alacsony ár, minimum 4 hónapig.

Vagy átverés ez az egész?

2009. márc. 11. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Amikor regisztráltatok a DM-ben nem kaptál kuponfüzetet?

Mi azonnal ahogy leadtuk a jelentkezési lapot kaptunk egy dobozt benne a kuponokkal.

Én pot tegnap voltam a DM.ben és itt nálunk (Tatabányán) tényleg 3099 Ft a liberó, de biztosan a méretétől is függ.

2009. márc. 11. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem átverés, én szeretem, sok jó akció, és kupon van benne. Konkrétan ilyet én nem kaptam, de valószínű valamit nem olvastatok el, vagy időtartamra, vagy csak egy méretre vonatkozik, stb. De szerintem ott kellene megkérdezni a papírral, amit kaptatok.

A szórólapot csak akkor kell vinni, ha kupont is tartalmaz.

Judy

2009. márc. 11. 11:03
 3/5 A kérdező kommentje:

A dobozban levő kuponnal tényleg annyiba került, ezt a levelet nemrég kaptuk, benne ezzel a szórólappal.

Igazából elejétől-végig elolvastuk, és sehol nem írják, hogy be kell-e mutatni, stb

2009. márc. 11. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Arra a szórólapra gondolsz amin a 10 ajándék pont volt? Azt is febr. 28-ig lehetett beváltani, lehet hogy a Libero is addig volt akciós. A Pampers kupon is addig volt érvényes rajta. Amúgy szerintem jó a bababónusz program, és nem szoktak átverni soha. Esetleg kérdezzetek rá a DM-ben.
2009. márc. 11. 11:33
 5/5 A kérdező kommentje:

igen, a 10 ajándék ponosra gondoltam.

a febr. 28 csak a pempersnél volt odaírva, gondolom csak arra vonatkozott, mert akkor miért küldték volna el nekünk márciusban?

legközelebb megkérdezzük a boltban is.

Mindenkinek köszönöm a gyors választ!

2009. márc. 11. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!