Mit gondoltok arról aki még meg sem szült de már azon aggódik, hogy hogyan fog visszafogyni és már előre eltervezi, hogy mikor adja bölcsibe a gyereket?
Figyelt kérdés
Jó anyagi körülmények között él, nem kell visszasietnie dolgozni. Ilyenkor nem azon kéne gondolkodni, hogy milyen jó lesz majd otthon a gyerekkel, akit "annyira vár"? Más kismama is több héttel a szülés előtt azon agyal, hogy milyen lesz majd az alakja és, hogy mikor szabadul meg a gyerektől, adja bölcsibe? Nem értem az ilyen embereket...2011. máj. 11. 09:37
21/23 anonim válasza:
"Csak az a kérdés, hogy minek szül az aki, már 1 éves kora körül alig bír otthon lenni a gyerekével?" - mondjuk például ez a sorod abszolút elítélő. nincs ezzel semmi baj, neked ez nem tetszik, oké, elfogadom. de szerencsére nem egyedül a te véleményed létezik.
22/23 anonim válasza:
hát tudod én is aggódtam a terhességem alatt az alakom miatt, de van baba-mama torna ahova a kislányommal együtt mehetek, és tök jó!
Bölcsibe meg nem adnám, ha nem muszáj.
23/23 anonim válasza:
De miért baj az, ha már a szülés előtt tisztában van vele, hogy meddig lesz otthon? Miért baj, ha valaki előrelátó? Én is tudtam már a szülés előtt, hogy két évig leszek otthon (én az anyagiak miatt többek közt), de ha valaki más miatt, az miért baj? Ezt nem igazán értem. Szerintem jobb, ha valaki előre eltervezi a dolgokat, mintha az utolsó pillanatban kéne kapkodnia, mert akkor jön rá, hogy mit kell, vagy mit akar csinálni. Ettől még biztos gondolt arra is, hogy de jó lesz, ha már megszületik a babája, de lehet, hogy csak olyan, mint én: nem álmodozni akar arról, amit még nem tapasztalt, hanem majd akkor átélni. Legalább is én - persze nagyon vártam már, hogy megszülessen -, nem tudtam olyan dolgokról álmodozni, amiket még sosem tapasztaltam, maximum elképzeléseim voltak, hogy majd milyen lesz, viszont amikor már a kezemben foghattam, nagyon is élveztem a dolgot :) Ettől még két évvel később majd kibújtam a bőrömből, hogy felnőttek közé mehettem napi szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!