Kedves anyukák! Kinek okoz örömöt, hogy a másikat lepontozza ha nem ért vele egyet?
Annak okoz örömet,aki bunkó.
Amúgy mi értelme van a pontozgatásoknak?
Volt már pár kérdésem,ahová idióták "néztek be" de egyszer sem jutott az eszembe,hogy jól lepontozom. Ha illetlen írt,akkor a moderátornak jeleztem.
Üdv: Becsületes Maca.
A toplista és a százalékok egy nagy marhaság...
Mi értelme van, nem tudom. Pláne, hogy itt néhány kérdés átmegy személyes vitába, fórum jelleggel, na meg a vélemény és SAJÁT TAPASZTALAT különbségek egyeseknek nem ismertek. Így simán le fel pontozgatások vonnak.
Tipikus kérdés erre a nektek mi vált be... ha nekem nem a BIO kölesgolyó de a natúr házi sajtos tallér, akkor ez már nem jó...
Ma egy olyanon mosolyogtam, hogy a "melyik kérdések bosszantanak a babáddal kapcsolatban" kérdésnél a válaszom volt 30%alatt, lehet valakik nem értették, hogy a persze a segítsek mosogatni/seperni/altatni kérdés talán nem zavarna, a sok okoskodós kérdés közben, viszont ha a kérdésre adott tipikus babás kérdések nem voltak megfelelők, én fejgörcsöt kapok, mert akkor tényleg semmi sem jó:(:)
Egy kérdésnél kiderült,hogy a kérdező pozitívat tesztelt,második kommentemben ezt írtam:"Jaj,de jó,gratulálok kismama!"
20%-ra pontoztak :D Azóta nem foglalkozom ezzel.
Én csak a bunkó, kötözködő, direkt beszólós, bicskanyitogatós válaszokat szoktam lepontozni.
De azokra néha csak idegből kattintok már a piros kézre, annyira zavar, amikor valaki nyilvánvalóan szemétkedik.
Amúgy egy nagy sz.r ez az egész pontozósdi, semmi értelme sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!