Milyen volt számodra az 1. ovis Anyák napja ünnepély?
Én bőgtem....
Mondjuk azóta is bőgök mindig akárhol szerepelnek.Főleg anyák napján.:)
Én konkrétan nem bőgtem, csak gondolom végig csillogott a szemem, mert könnyel telt volt. De körülnéztem, sírt a dada, az óvónő...mindenki. Én vettem videóra a lányom szereplését, pedig amikor elkezdték az első éneket, elszorult a torkom, és arra gondoltam, mindjárt elbőgöm magam, de nem. És mindig volt valami kis baki, amin lehet kicsit kuncogni, ami megtörte a könnyfakasztást.
Pedig én is sírós vagyok ám!
Azt hittem, hogy bőgni fogok, mivel sajnos hiperérzékeny lettem, mióta anya vagyok, de végül is csak könnyezett a szemem párszor, ezért sokat pislogtam, murisan nézhettem ki :)
Jaj, annyira cukik voltak, ahogy énekeltek és verseltek, meg az elején, amikor bejöttek a terembe és mindenki kereste a tekintetével a szüleit és hogy felcsillant a szemük, amikor megtalálták :)
A kisfiamról pedig nem is tudtam, hogy ilyen szépen, hangosan, érthetően és jól artikulálva tud énekelni és szavalni, az ő hangja mindig kihallatszott a többiekéből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!