Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van aki vásárolt már a Keletin...

Van aki vásárolt már a Keletinél lévő angol használtruha boltban? Megéri oda elmenni? Kilóra vagy darabra vannak a cuccok?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert a teszveszen nézegettem ruhacsomagokat, azok jó áron voltak, és hogy érdemesebb-e inkább elmenni a keletihez?
2009. márc. 10. 10:18
 1/3 anonim ***** válasza:
63%
Szia, ha a Rákóczi úton, a keleti és a blaha közt lévő boltra gondolsz, akkor én voltam ott többször is, darabra lehet venni a cuccokat, egy felső általában 1100-tól 1500-ig van, de vannak 1990-ért is. A nadrágok olyan 2000 körül. Amikor utoljára voltam, akkor még nem voltam terhes, így nem nagyon kerestem a terhes ruhákat meg bébiruhákat, de vannak azok is. Nagy a választék, és szerintem érdemes oda elmenni, mert ott fel is tudod próbálni. És szerintem a teszveszen is a nagyrészét ilyen helyről szerzik be, mert a márkák hasonlóak mint a turikban.
2009. márc. 10. 10:29
 2/3 A kérdező kommentje:

a babaruhákra gondoltam, hogy azokat érdemes-e ott beszerezni:)))

bocsi, ezt elfelejtettem odaírni:)

2009. márc. 10. 10:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én jól ismerem a Blaha és Keleti közötti gyerekruha turit! Szerintem 2 éves korig akár onnan is öltöztetheted a gyereket, olyan tuti jó cuccok vannak. Nagyon érdemes benézni és érdemes megkérdezni azt is, mikor van nagyobb töltés. Naponta kerül ki új ruha a fogasokra, de van, hogy az egész készlet megújul. Olyankor nagyon sok minden van!Gond nélkül el lehet költeni egy 10-15 ezret, ha egy tavaszi ruhatárat mindenestől meg szertnél venni a gyerkőcödnek. Darabra árulják a ruhákat, van, ami totál új. Én ma egy nagyon csini tavaszi kabátot vettem a kislányomnak, 1200-ért. ÚJ! Boltban 7-8000 lenne.

A Thököly- Murányi sarkán is van egy boltjuk, ott kg-ra adják a ruhákat. A minőség szerintem a Rákóczi úton sokkal jobb.És legalább fel van akasztva, látod, hogy melyik ruha milyen, nem pedig egy kupacból túrod ki.

Remélem tudtam segíteni!

Szerintem mindenképp látogass el mindkét boltba, hogy lásd, miről beszéltem!:-)

2009. márc. 10. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!