Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen nev talalna a kicsiknek?

Milyen nev talalna a kicsiknek?

Figyelt kérdés

ikerfiaim lesznek es nem tudom milyen nevet adjak nekik.A csaladnevunk : Vas Koller

Mi talalna hozza?

elore is koszonom

2011. máj. 6. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Hunor és Magor :)
2011. máj. 6. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Én egyszerű és közepes hosszúságú vagy inkább rövidebb neveket adnék.

Pl:

Ádám, Ábel, Áron, Máté, Bence, Gábor, Tamás

2011. máj. 6. 21:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen olyasmit keresnék, amiben magas magánhangzó(k) is vannak, mert a családnév csupa mély hangrendű mh.

Amúgy nekem is meg a férjemnek egymástól függetlenül is első spontán ötletünk: Kristóf

De talán illik még hozzá a Dávid, Viktor, Vince, Vilmos, Ármin, Dorián, Ignác,

2011. máj. 6. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Dorián,és Adrián :)
2011. máj. 6. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Erik es Alex

Akos es Attila

Balazs es Balint

Viktor es Vilmos

2011. máj. 7. 02:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Zente és Zétény.

Keve és Kilián.

Lénárd és Lőrinc.

Bence és Boldizsár.

2011. máj. 7. 19:11
 7/9 A kérdező kommentje:

Ngyon szepen koszonjuk a valaszokat..am a Kristofra mi is gondoltunk,de a testverem is Kristof es mivel egy udvaron lakunk,ha ordibalok a gyerek utan akkor szegenyek nem tudnak,h kit hivok..

A Hunor es Magor igen magyar,a ferjem idegen

a Vilmos tetszik a ferjemnek.meg a David is... meg igy az egesz.

koszonjuk,bar meg mindig nehez dontest hozni,a becezesre is akarunk gondolni.h szegenkeket ne csufoljak az oviban

tovabbra is varjuk a lehetosegeket...

2011. máj. 7. 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt, hogy az oviban csúfolják őket, nem tudjátok szerintem elkerülni. Egyrészt, nem tudhatod, hogy az ő oviskorukban mi lesz vicces és mi megszokott név, másrészt tapasztalatom szerint a kisgyerekek egymással szembeni leleményessége és kegyetlenkedése sem ismer határokat...
2011. máj. 7. 21:12
 9/9 A kérdező kommentje:
ok,tudom ..de vannak olyan nevek amelyekre kimondottan talalnak a csunyabb becenevek..koszi
2011. máj. 8. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!