Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen anya az ilyen? Anyák...

Milyen anya az ilyen? Anyák napja!

Figyelt kérdés
Ma volt a bölcsödében anyák napi ünnepség.A picik verset,mondtak,énekeltek,már aki tudott szépen álltak sorban,szorongatták a virágot és az emléklapot amit ők készitettek.Majd a gondozónők mondták a kicsiknek,most átadhatják.Mindenki szaladt az anyukájához,de egy kislány ott maradt a sorban a gondozónő kezét szorongatta.Az Ő anyukája nem jött el.Falun lakunk,tudom,hogy otthon van a kicsivel.És láttam más is elhozta a kistesót,tehát nem mentség.Fél 6-kor jött érte.(addig maradhatnak a gyerekek)Teljesen felzaklatott és még mindig elsírom magam ha a kislányra gondolok.
2011. máj. 6. 19:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szegény kicsi maszat:(

Gondolom jó oka lehetett otthon maradni az anyukájának, de szegény kicsi lánynak biztosan nem esett jól:(

Édes kis bogár:(

2011. máj. 6. 19:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk engem ez szíven ütött.. :-(( Mondtad, hogy mások is voltak ott kisgyerekkel, beteg nem lehetett, mert akkor hogy ment volna érte?! Milyen fontosabb dolga lehetett, minthogy elmenjen a saját gyereke ünnepségére?! Nekem ez vhogy nem fair a gyerekkel szemben... :-((
2011. máj. 6. 19:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg rossz hallani az ilyet...

Viszont lehet, hogy komoly oka van, annak hogy az anyja nem jött el, csak nem akarta mindenkinek az orrára kötni.

2011. máj. 6. 20:01
 4/11 A kérdező kommentje:
A gondozónőnek,mondta,hogy nem fog eljönni.(nem tudom miért)Azt kérte a gondozónő,hogy akkor vigye el hamarább.Arra azt mondta jó és mégsem tette meg.
2011. máj. 6. 20:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Istenem, szegényke...

Lehet, hogy jó indoka volt, de személy szerint az, hogy otthon volt a kicsivel, egyáltalán nem elfogadható. Szegény kicsi lány!!! :(

2011. máj. 6. 20:40
 6/11 anonim ***** válasza:

A kislány részéről bármi az ok, sajnálom szegényt. Reméljük legközelebb már átadhatja a lapot.

Viszont "bántani" az anyát, úgy hogy nem tudjuk mi (volt) a baj, nem szép.

Ha otthon ült és körmöt reszeltetett inkább, mintsem a lánya ünnepségére menjen, akkor megérdemli a pálcatörögetést.

De ha valami tényleg halaszthatatlan dolog volt? Ki tudja lehet a kedves apuka kevert le pár maflást... Innen sose tudhatjuk. Jó lenne biztosra tudni miért nem volt ott, utána kérdezni...

2011. máj. 6. 20:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Így van, sose tudhatjuk, de nálunk a lányom elsős osztályában 2 gyereknek is nem volt ott senkije. Igaz a gyerekek se, így legalább nem ütötte szíven őket, bár amíg a többiek próbáltak, addig ez a 2 kisgyerek nem tudom mit csinált. Biztosan tudták, hogy miből maradnak ki. :(
2011. máj. 6. 21:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor sem hoznám a gyerekeimet ilyen helyzetbe, erre kevés igazi mentség van. Elhozattam volna valakivel, nem viszem aznap, mindent meg lehet oldani:(
2011. máj. 6. 23:37
 9/11 anonim ***** válasza:

bizony összeszorult az én szívem is....:(

de mi van akkor, ha pl. a kistesó lázas beteg? akkor nem viheti magával a többiek közé, és ha nincs aki vigyázzon rá, akkor ez van sajnos. ez bárkivel előfordulhat.

2011. máj. 7. 15:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor aznap a nagyot se vigye oviba, ugyanúgy legyen otthon, mint hétvégén. Ha hétvégén a kicsi beteg, akkor is otthon kell legyen a nagy...

Mindent meg lehet oldani. Akarás kérdése. Szegényke...

2011. máj. 7. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!