Mit lehet ilyenkor csinálni? Már majdnem 2 hónapja nem cserélik ki a babakocsink egyik részét, pedig garanciás!
Ebben a hónapban lesz 2 hónapja, hogy írtam nekik, hogy csináljanak valamit, mert nem tudom használni.Azt írták küldenek egy új vázat,ezt Márciusra ígérték, de azóta semmi.Persze már kerestem őket, azt írták remélik megérkezik hamarosan(internetről rendeltük a kocsit, külföldről érkezik az alkatrész, azt hiszem Lengyelországból)
Viszont cserekocsit sem adtak és már tényleg alig lehet használni.
Októberig tart a garancia.Mit lehet csinálni azon túl, hogy rágom a fülüket?
Fogyasztóvédelemhez fordulhatsz, de nem tudom fognak-e bármit tenni.
Annó mi is több mint 2 hónapot vártunk a Lengyelországból rendelt babakocsinkra. Soha többet nem csinálnék ilyet, inkább választanék más milyet egy másik boltban...
Milyen típusú kocsi? Mi a márkája?
Rendben, köszi nektek.Akkor írok egy határozottabb hangvételű levelet.
Amúgy nem rossza a kocsi, meg kedvesek voltak végig, nem is volt gond eddig, csak ez már picit zavaró....szóval nem akarom lehúzni őket, ezért nem írnám le a márkát.
na jó, meggyőztél....baby merc...de tényleg nem rossz kocsi!!
mit akartál írni??:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!