Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyasági támogatást egyből...

Anyasági támogatást egyből kifizetik?

Figyelt kérdés
Ha személyesen visszük be a papírokat.
2009. márc. 9. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy nem.

[link]

2009. márc. 9. 11:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nem, benyújtás után 3-4 hétre, ha személyesen viszed viszont biztos nem keveredik el és minden papír meglesz hozzá csak nézd meg mit vigyél és az eredetiket azonnal visszakapod, pl. szül ak kivonatot mert rögtön rávezetik hogy igényeltél
2009. márc. 9. 11:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem, mert határozatot kell hozniuk, hogy ki lehessen fizetni.

Mi úgy intéztük el, hogy összekészítettem minden papírt, a férjem bevitte a Váci útra, ahol van egy külön ablak, ahol csak leellenőrzik, hogy jól töltötted-e ki, a megfelelő papírokat vitted-e be. Mi postára adtuk (nem ért rá a férjem egy napot sorban állni) kb. április legvégén, június vége felé jött a határozat és rá pár napra fizettek.

Összesen kb. 4 hét volt, míg utaltak.

2009. márc. 9. 11:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi febr. 17 -én adtuk postára a papírokat,márc 2-án a számlán volt a pénz. Békés megye
2009. márc. 9. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia nekem 1hét múlva számlán volt a pénzem.Pedig postán adtam fel
2009. márc. 9. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!