Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Repülőre felvihetek por...

Repülőre felvihetek por alakban babatejet a kézipoggyászban?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 23:38
 1/7 anonim ***** válasza:
folyékony halmazállapotban is
2011. máj. 3. 23:43
 2/7 anonim ***** válasza:
A babakaját külön kezelik,tehát lehet folyadél és több is mint 100 ml.Vigyél ami kell
2011. máj. 4. 00:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, ahogy korabban is irtak. Folyadekbol, bebietelbol is vihetsz. Annyi, hogy a tapszert, vizet, stb megkostoltatjak.
2011. máj. 4. 07:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Én bontatlan dobozban szeretném por formában felvinni. A gépen biztos van melegvíz, igy ott akkor,amikor kell, meg tudom keverni a tápszert. Igy lehet akkor? Vihetek bébiételt is fel szintén bontatlan? Sima, általam készitett ételt gondolom nem vihetek. Ugye?
2011. máj. 4. 08:14
 5/7 anonim ***** válasza:
En osszekevernem. Pl. lisztet, energiaport... semmi feher es por alakut nem szabad fevinni a repulore. Ezt onnan tudom, hogy egy jo baratom utazott haza es vitt magaval valami taplalek kiegeszitot (aminek szinten feher por allaga van). Aztan ott allt orakig mert elvettek tolle es atvittek bevizsgalni, hogy nem-e kabitoszert csempesz. Mondjuk az o doboza fel volt mar bontva. Ha bontatlan akkor talan nem kotnek bele. De en vittem fel mar kikeverve es nem volt gond. Ott kertem forrovizet az uvegbe a repteren egy etteremtol mielott felszalltunk a repulore es nem volt gond belolle. Megkostoltattak velem.
2011. máj. 4. 12:16
 6/7 anonim ***** válasza:
12:16-os vagyok. Bebietelt vihetsz fel. En vittem hippes alma puret es siman felengedtek. Vittem hazilag sutott sajtos pogacsat magamnak meg a kisfiamnak es ebbe sem kotottek bele. Ja volt meg nallunk egy megbontott zacsi gumicukor. Ehez sem szoltak semmit. A kikevert tapszerrel meg tavaly oktoberben utaztam es akkor megkostoltattak velem.
2011. máj. 4. 12:18
 7/7 anonim ***** válasza:

ha babával mész akkor a bébiételt külön veszik nálam volt bontott és bontatlan is, tápszer (por) és folyadék is. semmiért se szóltak egy szót se.

Ja,én nem egy reptére, oda-vissza 6 reptéren voltunk.

2011. máj. 4. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!