Mi okozhatja a panaszaimat? Terhesség vagy hormonális zavar?
Figyelt kérdés
Nuvaring hüvelygyűrűt használok fogamzásgátóként, de egy hónapot kihagytam (elfogyott). A hasam alsó része 3-4 napja fáj, a melleim érzékenyek és keményebbek az átlagnál, nehezebben is pisilek. Ez jelentheti azt, hogy felborult a hormonális háztartásom, vagy terhes vagyok? Előre is köszönöm a válaszokat!2011. máj. 1. 16:46
1/5 anonim válasza:
nem írtad, hogy ezalatt az idő alatt éltél-e védekezés nélkül szexuális életet, ez egy fontos momentum lenne...
2/5 A kérdező kommentje:
csak petting volt...
2011. máj. 1. 16:53
4/5 A kérdező kommentje:
Még nem teszteltem, holnap fogok venni!
2011. máj. 1. 17:36
5/5 anonim válasza:
Ha a csak petting alatt azt erted, hogy nem kerult sperma a huvelyedbe, illetve a kozelebe sem, akkor nem lehetsz terhes.
Ha kerult, akkor lehetsz.
Es azt sem kell elfelejteni, hogy amikor ujrakezded a nuvaringet hasznalni, akkor az elso 7 napban (de inkabb az elso ket hetben) kiegeszito vedekezesre van szukseg, mert nem hat azonnal, kell egy kis ido, amig a hormonok dolgozni kezdenek.
A lenyeg, hogyha nem kerult a nemiszerved kapcsolatban spermaval a kihagyott honapban es az azt koveto 1-2 hetben, akkor tesztelned sem kell, mert biztosan nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!