Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekeknek készítek sütit....

Gyerekeknek készítek sütit. Színezéket vagy aromát tegyek bele?

Figyelt kérdés
Valamelyik mindenképpen kell bele, de nem tudom eldönteni melyik a szerencsésebb. Talán az aroma? Sütés nélküli süti lesz.
2011. máj. 1. 08:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát Én aromát szoktam használni, de a szinezék is mehet. Gondolom nem mindennap esznek ilyesmit, egy egy alkalomkor elmegy.

Milyen süti ez?

2011. máj. 1. 09:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Persze nem mindennapos. Kisfiam szülinapjára visszük be az oviba. Helyes kis süti, dinnye a neve. Kinézete miatt ez a neve.A piros színt még tudom helyettesíteni szörppel, de a zöldet semmivel. Mandula aroma még dob is az ízén szerintem.

Én meg ezt választottam, mert szerintem a kis ovisoknak tetszene is :D

2011. máj. 1. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Én aromát tennék. Egyébként oviba szuper még a keksz süni is. Rama sütigyár receptje. Megcsinálod a keksz golyót, süni alakúra formázod, majd a tetejét olvasztott csokiba mártod. Én nem mandulából csináltam a tüskéit, hanem a csoki után megmártottam kókuszban is, cuki lett.
2011. máj. 1. 12:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszi az ötletet. Majd lehet névnapra kipróbálom. Én is inkább az aroma felé húzok jobban.
2011. máj. 1. 18:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Jópofa lehet ez a dinnye süti...:-DDD

Jól sikerült? :-) Mit tettél végülis bele?

2011. máj. 1. 19:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen az. Most ott tartok, hogy a fele kész. A piros rész málnaszörp és egy kis málnapiros színezék. Igazi 2 üveg színezéktől lenne, így kicsit túlérettnek néz ki, de sebaj.

A zöldbe tettem egy üveg mandulaaromát meg 3/4-ed színezéket. Muszáj volt tennem, hogy meglegyen a színe. A zöld most várat magára, hogy rákerüljön a piros golyókra :-D

2011. máj. 1. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!