Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekszáj? Írnátok vicces...

Gyerekszáj? Írnátok vicces történeteket, beszólásokat a gyerkőceitekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Szomorú vagyok, vidítsatok fel légyszi :)
2011. ápr. 29. 08:02
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Már könnyezik a szemem... a nevetéstől :))

Nincs aranyosabb ezeknél az apróságoknál!

Azért van "szöveg" mindenhol, úgy látom :))

2011. ápr. 29. 09:02
 12/29 anonim ***** válasza:
90%

Pár napja történt, a 4 éves fiam vacsizott az apjával, amikor hallottam a párbeszédet.

Dani: Apa, te asszony vagy?

Apa: Nem

Dani: A lányok asszonyok?

Apa: Igen

Dani: Anya asszony?

Apa: Igen

Dani: Apa, a fiúk királyok?

2011. ápr. 29. 10:15
 13/29 anonim ***** válasza:
92%

nagyon jók! :-)

Nekem is sok-sok felírt van, nagy dumaláda a lányom(2.5 éves), hosszú lenne mindet bepötyögni.

Most csak egy tegnapi :

Durcás-szomorkás képpel jár-kel a lakásban, megkérdem tőle, mi baja:

- Azért vagyok szomojú, mejt nem segítettem neked...

- Miben nem segítettél kincsem? (tényleg naqyon játszott amikor az előbb teregetni hívtam gondoltam most utólag bánja...)

- Hát labdáznod, anya! - mondja még mindig szomorú képpel a művésznő. Nekem sikerült megállnom, hogy röhögjek.

- Szeretnél labdázni?

- Igen! - szól mostmár vigyorogva - Csak nem tudtam, hogy jámérsz-e, de mostmáj biztosan...

2011. ápr. 29. 11:00
 14/29 anonim ***** válasza:
83%

Lassan 3 éves kisfiamnak tele volt a keze és elkezdett köhögni.

Mondom neki, hogy tedd a szád elé a kezed, nem láttam, hogy foglalt mindkettő.

Rám nézett és azt mondta: "Anya, nincs 620 kezem!":)

Annyira édes!

Ezt amúgy tőlem idézte!:)

2011. ápr. 29. 11:12
 15/29 anonim ***** válasza:
90%

Nagylányunk a 4 éves szülinapján az oviban cukrot vitt. Amikor eszébe jut,akkor azt mondja: megkívántam a gyerekeket cukorral.

Amikor pedig bocsánatot kér a hugától,de az apja szól valamit,akkor ez hangzik el a szájából: Nem neked kértem bocsánatot,hanem Anizának!

2011. ápr. 29. 11:25
 16/29 anonim ***** válasza:
78%

A lányom 2,5 éves volt, mikor elmentünk autóval bevásárolni kettesben. Haza fele jövet a városban elég lassan haladtunk, mire az én drágám beszólt a hátsó ülésről "Menjél már te köcs..g" Hát majdnem megfulladtam a röhögéstől.

Apukájától szokta hallani és szépen mint a szivacs magába is szívta! :))

2011. ápr. 29. 14:57
 17/29 anonim ***** válasza:
94%
11.00-ás vagyok, erről a vezetős-beszólásról eszembe jutott, hogy pár napja mi is kettecskén autóztunk át a városon, és az egyik kereszteződésben láthatósági mellényes rendőrök irányították a forgalmat (mostanában ez elég gyakori volt az Eu-konferenciák miatt). Várunk-várunk, egyszercsak beszól hátulról: - Ez a zöldruhás is minek integet ott, ahelyett hogy félreállna!
2011. ápr. 29. 15:05
 18/29 anonim ***** válasza:
94%

Jaj eszembe jutott még egy, utolsó vagyok. A lányomon nőtt egy anyajegy a hasán. Még nem tudott rendesen beszélni és pöttyre, azt mondta, hogy "pöcc". Kérdezgetett ezzel kapcsolatban, hogy anya neked is van pöttyöd, meg apának is? Mondom igen!

Haza jön az apja, szalad elé és az udvaron torka szakadtából kiabálva kérdezi "Apa megmutatod a pöccödet?"

(a férjemnek akkor még gőze sem volt mit akar a gyerek, a pöttyös sztorit utána meséltem el neki) Képzelhetitek milyen képet vágott! :))

2011. ápr. 29. 15:06
 19/29 anonim ***** válasza:
73%
bocsi, utolsó előtti!
2011. ápr. 29. 15:06
 20/29 anonim ***** válasza:
74%
Első 15:06: áááááááááááááá. :DDD
2011. ápr. 30. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!