Kit vagy hogy kérjünk meg a keresztszülőségre?
én mindkét oldalról tudom, hogy mi a helyzet:
van 2 lányom, nekik a húgomatés a férjét kértem meg, és nem bántam meg. Nekünk amúgy is jó a kapcsolatunk, de mivel a testvérem, így az évben sokszor találkozunk, vagyis a lányok gyakran látják őket. És ez így lesz akkor is, ha nekik is születik majd gyerekük. A testvér nem múlik el testvérnek lenni (hacsak össze nem vesztek), így én azt javaslo, hogy rokont válassz mindeképpen.
Én is kereszanya vagyok, van 2 kresztfiam, az egyiket 3 éve nem láttam, a másikat "csak" fél éve. Pedig azt ígértem, amikor a keresztvíz alá tartottam, hogy vállalom a bűneit, amíg ő nem tehetei és beleszólok a nevelésébe. Ehhek képest, egyik barátnőmmel sem olyan szoros már a viszony, nem találkozunk, csak néha telefonon beszélünk és postán küldöm el az ajándékokat. Nagyon szégyellem magam, hogy rossz keresztanya vagyok, mai eszemmel nem vállalnám el a felkérést. 3 gyereket nevelek, akikből 2 azután született, hogy őket keresztelték és egyszerülen nincs időm arra, hogy még velük is találkozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!