Anyukák, milyen fogamzásgátlót használtok? Bevált? Bővebben lent.
Ja és amíg szoptattam, Pharmatex hüvelytablettát használtam és nem volt vele gond.
Az igaz, hogy ha nagyon "aktívak" vagytok, akkor valóban nem éri meg :)
Én az óvszerre esküszöm,ha nem vagy allergiás a latexre (bár már van latexmentes is,igaz horribilis áron) . Könnyü használni,mha baj van (kiszakad) azt látod,nem teszi tönrke a májad,nem csip,habzik,nem menstruálok tőle 2 hónapig..
Néha a legegyszerűbb a legjobb
A spirálról nekem mindig az a lány jut az eszembe, akivel a nőgyógyászat folyosóján várakoztam, és mesélte, hogy spirált használ, de attól tart, hogy terhes lett mellette, viszont ha így van, nem dönthet, hogy megtartja vagy sem, mert a spirál miatt nem lehet. Amikor kijött a nőgyógyásztól, nagyon sírt – gondolom valóban terhes volt, és sajnálta a kisbabát, akit a spirállal együtt kiszednek belőle.
Nem rémisztgetni akarlak, fogalmam sincs, ez milyen spirál volt, csak érdemes esetleg ezt a szempontot is figyelembe venni.
1 és 2 gyerek köztt 6 évig spirál volt fent, most semmi, pedig csak el kellene menni a dokihoz felrakatni.
Ez csa 8E ft volt
Addig marad a gumi.
Nőgyógyásszal beszélj. Én tabit szedek, ezt tartom a legbiztonságosabbnak.
Ha nem akarsz sok hormont, használj hüvelygyűrűt.
Vagy vannak az esemény előtti szerek, de szerintem akkor már inkább gumi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!