Meddig kell illetve meddig használtátok a légzésfigyelőt?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 18:24
1/7 anonim válasza:
majdnem 1,5 éves volt,amikor el bírtam tenni.pedig egy éves koráig bőven elég lett volna.ha beteg,akkor még most is előveszem
2/7 nittababy válasza:
azt mondják 8hónapos korig kötelező mert addig veszélyes
dolgok történhetnek
3/7 anonim válasza:
16 hónapos a fiam,el akartam tenni,mikor egy ismerősöm mesélte,hogy az ő baráti körükben egy 2 éves kisfiú halt meg bölcsőhalálban.így marad legalább 2 éves koráig.
4/7 anonim válasza:
Jövő hónapban lesz a lányom 2 éves de még alatta van.Én így vagyok nyugodt.
5/7 anonim válasza:
már 16 hós, de még használom a nappali alváshoz is. (kicsit megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen "dilis") Ha már megvan miért ne? Szerintem amíg szét nem szedjük a kiságyat marad.
6/7 anonim válasza:
13,5 hónapig
Meglepően könnyen mondtam neki búcsút! Pedig tartottam attól, hogy majd milyen sokáig fogjuk használni, és milyen nehéz lesz majd róla leszokni. Ehhez képest egyik napról a másikra úgy döntöttünk, hogy mostmár nem használjuk!
Nappal már nagyon rég óta nem használtuk, mert több hónapja csak kint alszik a levegőn babakocsiban a fiam. Éjjel meg apának egyre többször okozott bosszúságot, mikor ő ment be a gyerekhez, elfelejtette kikapcsolni, és úgy elkezdett szirénázni, hogy a maradék álom is kiment a gyerek szeméből.
7/7 anonim válasza:
En 3 honapos koraban kivettem alola. Elkezdett jatszani a zsinorjaval es feltem, hogy a nyaka kore tekeredik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!