Nekünk is ugyanilyen van, más márkából. Nagyon praktikus, imádtam, főleg, hogy kb 4 hós korától ücsörgött benne, mert dönthető, párnázott, kényelmes, így míg én főzőcskéztem, a kicsim játszikázott, pihikézett benne.
Azt viszont osztom én is, hogy kis konyhába nem való, elfoglalja az egészet.
Sajnos mi csak 1 éves koráig tudtuk használni, mert "kikéreckedett" belóle, és azóta csak az asztalhoz ülve szeret enni.
Így mi nem használtuk olyan sokat.
Nekünk meg ilyen volt, de túladtam rajta. Kb. két hónapot használtuk, amíg a fiam nem tudott ülni, aztán vettünk egy ikeás antilop etetőszéket, hogy majd azt visszük a mamához meg ide-oda, és rászoktunk. Az ikeásat már rég felérte a fiam, és rendesen oda tudott ülni, míg ebben a "fotel" székben még egy évesen sem tudta volna megenni a kaját(ha tudott volna egyedül enni) a karjainak felemelése nélkül.
Szóval nekünk nem jött be, pedig úgy vettük, hogy ki tudja, hogy a kistesó mikor fog tudni ülve enni, de inkább maradok a pihenőszékes, ölben való etetésnél, és miután ül, marad az ikeás szék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!