nem hiszem, csak jobban szabályozva lesz talán...
amúgy az ku.vára nem lenne jó... gondolj bele mennyi gond lenne az illegálisan végzett, vagy házi abortuszokból...
Szerintem sem lesz betiltva, az előttem leírtak miatt!
Sajnos sok a felelőtlen fiatal, de tisztelet a kivételnek!
Én annyiból örülnék ha betiltanák, mert akkor ha terhes lennék nem akarna senki se rábeszélni, hogy elvetessem.
A másik meg, hogy talán a sok fiatal aki terhes lesz majd mintha természetes dolog lenne megy abortuszra, talán azok felelőségteljesebbek lennének.
Am ellene szól az az amit írtatok, a másik meg hogy egy beteg gyereket nem biztos, hogy ésszerű megszülni, mert utána neki se lenne jó. Persze ilyenbe soha ne kerüljön, biztos nagy lelki fájdalom.
18/L
Ha be lesz tiltva, az csak annyit jelent, az állam nem finanszírozza. Ki kell fizetni az árát.
Ami ha jól belegondolsz, teljesen jogos. Mert például most olvastam egy kislányról, akinek májátültetés kellene, talán az anyukája lehetne donor, de Németországban a vizsgálatok is 1 millió forintba kerülnek- ez durván 8-9 abortusz ára. Hát inkább erre kéne költeni és nem az abortuszokat finanszírozni.
Az abortuszokat az állam már vagy 20 éve nem finanszírozza, csak ha a baba betegsége, vagy az anya életének megmentése az ok.
az összes többit már régen kp fizetni kell
persze persze és 30 ezer forint a teljes orvosi ellátás költsége? Na ne röhögtess, ezt még magad sem hiheted.
És mi van a kedvezményekkel?
Finanszírozza az állam, csak van önrész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!