Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, milyen fényképezőgépp...

Anyukák, milyen fényképezőgéppel fényképezitek babátokat/kisgyermeketeket?

Figyelt kérdés

- Milyen márkájú?

- Hol vettétek?

- Mennyibe került?

- Meg vagytok vele elégedve?

2011. ápr. 18. 12:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Panasonic DMC - LS 80 as lumix-szal

férjem vette nem tudom hol

huszon pár ezer volt .

mondjuk hogy meg vagyok.. ha nem normálra hanem intelligensre van állítva jó képeket csinál. de anyósomnak pl. ugyanilyen van és tőle a két év alatt 3 jó képünk van mert folyton szembevakuzza a gyereket vele nyáron is.

2011. ápr. 18. 12:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Panasonic Lumix DMC-FZ5

több mint 5 éves vettük, akkor rohadt drága volt (100E), még mindig nagyon jó és szépen fényképez

vagy a 2 telefonnal SE Xperia X10 és mini, ha nincs nálunk a gép

2011. ápr. 18. 12:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Panasonic DMC-FZ10

szinten nem egy mai darab (150eFT volt anno)

de meg szerintem ma is megállja a helyét.

2011. ápr. 18. 12:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

fujifilm finepix AX200 12mp-es, hd videőkat csinál.

25körül vettük, nagyon megvagyok vele elégedve.

van rajta babamód az is gyönyörű képeket csinál

2011. ápr. 18. 12:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nikon coolpix L120

Most 80 ezer az új ára, meseszép képeket és HD videókat csinál sztereó hanggal.

2011. ápr. 18. 12:50
 6/13 anonim ***** válasza:

Mikor megszületett, akkor egy Cannon márnemtudommi volt, amit a tesómtól örököltem. 2005-ös masina újonnan volt 60ezer. Nagyon meg voltam vele elégedve. Aztán sajnos baleset érte. :(

Most egy Fujifilm finepix s1500-asunk van. Hát ha újra dönthetnék, akkor nem ezt választanám. Nagyon lassú, aktív mozgás között nehéz vele jó képet összehozni, mert a hosszú záridő miatt a gyerek már nincs is a képben mire tényleg fotóz. És a makró résszel is vannak problémáim.

Ja, 40ezer volt.

2011. ápr. 18. 13:01
 7/13 anonim ***** válasza:
hát, nekünk egy rohadt nagy Canon félprofi fényképezőgépünk van, nem tudom a márkáját, újonnan volt majdnem 200e ft. Azóta lentebb ment az ára. Nagyon szeretjük, főleg, mert nem mi fizettük ki:)
2011. ápr. 18. 13:09
 8/13 anonim ***** válasza:

Nikon D300s vagy Sony Ericson c905-os mobillal.

Nekem nincs kulon fenykepezom, a ferjeme a Nikon, ha raeros kepek keszulnek, vagy direkt alkalom van, akkor szedem elo es azzal fenykepezek. A funkciojanak kb a 10%-at tudom kihasznalni, mivel ez egy profi gep, en csak automatan kattingatok es kozben imadkozom erosen, hogy nehogy pont az en kezembol essen ki, vagy nehogy elcsesszem az objektivet, vagy nehogy lerakjam es a gyerekek leontsek. Egyebkent gyonyoru, tokeletes kepeket csinal, de tekintve, hogy tobb szazezer forint volt plusz az objektivek es kiegeszitok kb ugyanennyi hozza (nem tudom a pontos osszeget, nem is akarom megtudni, mert akkor agyverzest kapok, ez a ferjem dolga), szoval ezert csereben az a nagyon minimum, hogy gyonyoru fotokat csinaljon.

En sokkal szivesebben nyulok a telefonhoz, ha fenykepezni kell, ezt a telefont tulajdonkeppen mar csak ezert tartom, mert olyan minosegu kepeket keszit, hogy nincs szuksegem mellette olcsobb digitalis gepre. Az olcsobb alatt azt ertem, hogy mondjuk egy huszonparezresre, amit nem felnek hasznalni es csak siman a polcon tartani.

2011. ápr. 18. 13:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Sony, 7.2 megapixeles. Tesco-ban vettem még 3 és fél éve, akkor volt 20 ezer. Én szeretem, jó képeket csinál, csak mostanság kicsit vacakol, van egy kis érintkezési hibája szerintem, mert néha magától kikapcsol. De ezt leszámítva minden rendben van vele.
2011. ápr. 18. 13:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Fujifilm FinePix S3500-as.6x optcal zoom,4.0 mega pixeles.Már vagy 6 vagy 7 éve vettük 54,000ft ért.De nagyon szép képeket lehet vele csinálni igaz egy kicsit lassú.
2011. ápr. 18. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!