Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen létezik? Szervkereskedelem?

Ilyen létezik? Szervkereskedelem?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy két kiscsaj bement vásárolni egy boltba, és amíg az egyik próbált a próbafülkében és mire kijött a barátnője eltűnt. Mire előkerült már a haja is le volt borotválva és a szíve helye megjelölve. Sőt pici babákat sem lehet otthagyni, mégcsak elfordulni sem a babakocsitól pár másodpercre, mert lehet, hogy mire visszanézünk, már csak az üres babakocsit találjuk.
2011. ápr. 18. 09:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
14.16-os melyik Auchanban dolgoztál és melyik évben történt ez az eset?
2011. ápr. 18. 14:23
 12/17 anonim ***** válasza:
66%

Én ezt Tesco-val ismerem. Ez egy ezeréves, ócska, unalmas urban legend, amiről már ezerszer bebizonyosodott, hogy nem történt meg, mégis van aki elhiszi.

Legelőször 8 éve kaptam meg e-mailben....

2011. ápr. 18. 15:48
 13/17 anonim ***** válasza:
37%
Jaaaj,Auchanos....Ugye ezt viccnek szánod??Milyen hülye idióta elmebeteg szervkereskedő kezd el egy bevásárlóközpontban hajat nyirni egy próbafülkében???Minek a szervkereskedelemhez hajat nyirni?És miért a tetthelyen?
2011. ápr. 18. 18:49
 14/17 anonim ***** válasza:
51%
pont azért kérdeztem, hogy meliyk áruházban dolgozott, mert én is ezt a storyt ismertem, de én a változatosság kedvéért Corával...persze szegény Rácz Vivien is eltűnt már 5 napja...
2011. ápr. 19. 10:15
 15/17 anonim válasza:
80%

persze. ott helyben lenyírják a hajukat mi?!:) miért épp ott boncolgatnák? azonnal eladható parókát csinálnak? annyira kell nekik a pénz?:) tök bűz lenne a center a sok erjedő hullától meg vér...pffujj:( micsoda rémtörténetek.

szerintem a konkurencia dobta fel a sztorit. maffia másban utazna. na meg kínában is találna jó sok felesleges embert. miért kell innen kicipelni? egészségteszt...stb.. hát... van fantázia:) vagy egy kamionnyi szivet rendeltek haza?:)

2011. jún. 1. 00:21
 16/17 anonim válasza:
100%

Az ázsia centeres dologról már kifejtettem a véleményemet egy párszor, és erröl csak annyit írnék hogy A kamu sztorikat nem hiszem el hogy csapó ajtó van a földön és csúszdán esnek le az áldozatok meg hogy csak úgy ott ücsörög a csaj a próba fülke mögött kopaszon és nem próbál kiszabadulni vagy ilyesmi..

De ettöl függetlenül a kínai maffia igen is létezik, sőt az ember rablások is gyakoriak. Többnyire szervkereskedelem áll a háttérben de amikor valakit elrabolnak és kiviszik külföldre akkor ott még nagyon sok pénzt szerezhetnek belőle úgy hogy szexre kényszerítik, drogost csinálnak belőle hogy hajlandó legyen megtenni a dolgokat, eladják a fiatal korú gyerekeket valami aberrált gazdag akárkinek stb stb. hát hány olyan esetről hallottunk már hogy fiatal lányokat rendes munkára hívtak külföldre kiderült hogy nem mert igazábol kur..vának de addigra már semmit sem tehettek, benne voltak a maffia kezében és ennyi. De nem kell ilyen messzire menni, csak nézzetek ki az újpesti szemét égetőhöz, szerintetek azok a lányok maguktól mentek oda ki kur..vának ? Nem ! Újpesten is tevékenykedik egy ugy nevezett cigány maffia, és az ottani lányok hozzájuk tartoznak, egyszerűen csak össze jönnek a fiatal kis naiv csajokkal akiknek nincs nagyon családi hátterük, megukhoz édesgetik aztán amikor már rá van a csaj szorulva a pasira meg szépen lassan már nincs önállósága akkor kirakják kur..vának ha nem megy akkor jól megverik és utánna rakják ki. Szóval itt magyarországon is bőven megvannak az ilyen esetek.

Mellesleg olyat már láttam hogy gyereket akartak elrabolni. Vidéken történt, intézetis volt a gyerek és így többiekkel kinn voltunk a falu központban és jött két full ismeretlen jó gazdagnak látszó kb 30 éves pasi , mind a kettő ölében laptop volt, az egyiknél lehet hogy nem laptop hanem ilyen laptopnak kinéző dvd lejátszó meg fullos kocsijuk is volt , nem emlékszem mien de egy audi kombi szerű (nem értek annyira a kocsikhoz) és elkezdték ott mondani hogy keresnek valamit stb meg hogy mennek bulizni ki akar velük menni stb stb és az egyik ( kb 12 éves) gyereket egyszer csak észre vettük hogy már akarják berántani a kocsiba az meg már ellenkezik hogy nem is értette mi ez hirtelen ugye.. aztán látt a két faszi hogy ezt most mindenki levágta hogy mit akarnak és hogy ez nem fog össze jönni így elmentek gyorsan .. szóval ilyen dolgok léteznek még akkor is ha valaki nem hisz benne mert épp senkijével nem történt ilyesmi de nem is kívánom senkinek hogy ilyeneket kelljen átélnie .

22/f

2012. nov. 1. 14:48
 17/17 anonim válasza:
24%
A világban az fog történni aminek történnie kell, függetlenül az akaratunktól.
2012. dec. 11. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!