Mert utalom ennyire a gyerekeket?
te is voltál korcs anyád apád is volt korcs
gratulálok majd ha öreg leszel akkor a korcsok is megnőnek és eltartanak..
Már ne haragudj, az egy dolog, hogy nem szereted a gyerekeket, de nincs jogod őket korcsnak nevezni. Te is voltál gyerek, nem? Az nem azonos önmagaddal? Nem kell a gyerekeket szeretni, de attól még ők is emberi lények, akikre nem lehet ilyet mondani. Ha nem kedveled őket, ne tartózkodj a közelükben, aztán ennyi.
Basszus, én meg a halakat nem szeretem, mégsem gondolom azt, hogy korcsok, meg hogy jól beléjük kéne rúgni vagy bármi ilyesmi, mert elismerem a létjogosultságukat, tisztában vagyok vele, hogy ők is élőlények, éreznek fájdalmat, és okkal vannak ők is a földön.
Miért ekkora divat a tinik körében ez a hatalmas gyerekgyűlölet (miközben még ők is épp csak kinőttek a gyerekkorból)? Ráadásul olyan szinten, hogy már beteges mértékig hergelik magukat a náluk kisebbek ellen. Ez miért olyan menő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!