Aki tud segítene? Államkincstáros papírral kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Én csak most kedden kaptam meg a levelet amit vissza kéne küldeni! Nem nagyon értem!Ha lennétek kedvesek elmagyarázni!16hónapos a fiam és az elejétől csak GYEST kapok meg családit.Nem dolgozok....akkor most mindent kihúzva küldjem vissza?És a Váci címre?2011. ápr. 15. 14:24
1/4 anonim válasza:
Így van kihúzod, nem dolgozol.viszont mindenképp küldd vissza, mielőbb, mert április egytől leállították a GYES-t és az kapja újra, aki beküldi a papírt.
Én bevittem (mert egy ajánlott elsőbbségi több száz forint)kattintott és mondta a nő, rendben, akkor újra kapom.
Úgyhogy húzd ki, nem dolgozol és add postára, hogy a hóvégi utalásba beleférj.
2/4 A kérdező kommentje:
okés köszi! És akkor vácra kell küldeni ugye?
2011. ápr. 15. 14:29
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. ápr. 15. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!