Nem találok megfelelő babakocsit! Van egyáltalán ilyen?
Ilyen típusú tetszik:
De nem találok olyat, ami mindkét irányból tolható /a sportrész fordítható/. Szeretném, ha lehetne cserélni a sportrészt mózesre vagy hordozóra, de most elég csak a sport rész. A párom kb. 30-40e ft-ot szánna rá. Létezik ilyen?
Linkelnétek nekem néhányat?
Ennyi pénzért ilyen kocsit nem kapsz.
Amit leírtál egy elég komplikált funkció, ez nem csak árban növeli, hanem nehezebb is egy ilyen kocsi.
létezik a Teutonia-nak ilyen kocsija, azt hiszem 15 kiló körül van. S-mistral a típus.
ennek az ára is sokkal magasabb.
Baby Point V3, használtan mózessel, sportrésszel kb. 30 ezerért kapható. Legalábbis mi annyiért vettük, és nagyon szeretem. Bár használt volt, semmi baja nem volt. Érdemes megnézned használtan is.
Elsö vagyok. Bocs rosszul értettem. Azt hittem olyat akarsz aminél az ülés is fordítható, meg a kar is átfordítható.
Ha csak az ülés kell fordítani, akkor az van szerintem sok. habár ebben az összegben nem tudom, de szerintem még ennyiért is kapsz.
http://www.youtube.com/watch?v=psdssPrdPjE
ilyet vettünk használtan 35-ért. Minden kiegészítővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!