Ha megszületik a kisbabám, végezhetek ingyenesen egyetemi/főiskolai tanulmány (okat) t, ha már van egy diplomám, amit államilag támogatottan szereztem?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 19:16
1/9 anonim válasza:
Nem hála Gyrucsányéknak keresztet vethetsz rá. Mint itt is már olyan sokszor elmodták 2006-ban megszünt ez a lehetőség a ksimamáknak. Ha terhes vagy vagy éppen gyerekedvan 50 pont előnyöd van a felvételinél. Ennyit kapsz.
2/9 anonim válasza:
Míg gyesen vagy addig igen, de cseles a dolog mert vissza kell fizetned.
3/9 anonim válasza:
Nem baj, pár év és úgyis éhanhalunk.
4/9 anonim válasza:
Csak az első diploma lehet ingyenes,ami neked már megvan.Gyed,gyes+40pont.
5/9 anonim válasza:
nem hiszem,hogy egy újabb diplomával többet fogsz keresni
magyarországon éhen halás van több doktorival is :D
6/9 anonim válasza:
Én nem szerezttem diplomát államin és igy se szeezhetek államin diplomát. A plusz pont tényleg jár.
7/9 anonim válasza:
A második/többedik diploma már mindenképpen fizetős, akár államin szerezte valaki az elsőt, akár nem, akár van babája, akár nincs. De mindenképp csak az leső LEHET támogatott.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Egyéb lehetőségről tudtok-e? Nyelvtanfolyam vagy bármi más, ami ingyenes???
Köszi
2011. ápr. 13. 14:45
9/9 anonim válasza:
Ma már semmit nem adnak ingyen... ne is álomdj:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!