Aki Főiskolára/Egyetemre jár a baba mellett, az hogy bírja a tanulást a vizsgákra?
Nekem sehogy nem megy, de tudom, hogy akaratgyenge vagyok.
Lányom 8 hós, 2 szakdogát kéne írnom, lesz 2 vizsgám, egy szigorlatom+ az államvizsga. Fogalmam sincs, hogy fogom megcsinálni. Én nem tudok úgy tanulni, hogy a fél szemem a babán van, nekem teljesen oda kell figyelnem arra, hogy mit olvasok, különben nem fogom fel.
Nem beszélve a szakdogához a "kutató munkáról", és a sok irodalomról, amin át kéne rágonom magam...
Szóval ezzel én is hadilábon állok, de sokan ügyesen boldogulnak...
sziasztok.
nekem most lesz 3 hós a lányom, szóval az első babás vizsgaidőszak lesz. és elvileg ez az utolsó félévem, de még nem tuti a végzés. kemény szigó, diplomamunka, államvizsga, meg egypár kisebb vizsga. :( lehet csak álom marad a diploma még egy ideig. sajna. az utolsó vizsgaidőm már pocakosan volt, és az sem volt könnyű. állandóan a hasamat bámultam a betűk helyett. aztán meg mikor rávettem magam a tanulásra, akkor a Kicsi megharagudott, hogy nem vele foglalkoztam. aztán elmagyaráztam neki, hogy Anya most "dolgozik", és nem ér rá a pocaksimire, és le a kalappal, megértette. utánna bőszen mocorgot :)
de hogy most mi lesz???? fizetnék valakinek, ha megcsinálná helyettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!