Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem meri megfogni a...

Miért nem meri megfogni a kisbabákat a párom annak ellenére, hogy játszik, pofákat vág nekik, meg foglalkozik velük?

Figyelt kérdés
Ha valaki oda akarja adni neki a picit, hogy fogja meg egy kicsit, akkor nem nyúl ohzzájuk, inkább hárít másra.
2009. márc. 2. 06:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nő létemre ilyen voltam!Amíg nem tudott stabilan ülni egy baba én nem fogtam meg,mondván hogy : had ne én rontsam el más babáját-olyanokra gondoltam,mi van ha rosszul fogom és kitörik a nyaka....

persze azóta megszültem,és van egy gyönyörű fiam,és vele az 1.perctől fogva nem voltak ilyen gondolataim-mondjuk ha más fogja meg,akkor vannak :-)

ha lesz sajátja,biztosan meg fog változni

2009. márc. 2. 07:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak teljesen máshogy élik meg azt hogy szülőkké válnak Az én férjem sem mer megfogni kisbabát pedig elég sok van a környezetünkben, sőt 1 hét múlva én is megyek szülni. Ezt el kell fogadni, nekik idő kell ehhez a dologhoz.
2009. márc. 2. 09:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Párom sem fogja meg más babáját, nem venné a lelkére, ha nála lenne valami baj.

A sajátját megfogja, az más.

A férfiak inkább félnek, nem sokszor csinálnak ilyet, nincs nagy tapasztalatuk...

2009. márc. 2. 17:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Én sem fogtam meg más babáját, pedig nő vagyok. Sőt, a fiam születése után sem fogdostam a piciket. Valahogy én nem vágytam rá, hogy ölbe vegyem más gyerkőcét. Aztán alig vártam, hogy megszülessen a lányom, és ölbe vehessem. Nem mindenki szereti más babáját ölbe venni.
2009. márc. 3. 11:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem kell pánikba esnem, hogy a párpm sosem szeretne saját babát?...
2009. márc. 3. 11:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát én elbeszélgetnék vele erről. Az egy dolog hogy nem mer megfogni egy kisbabát, de hogy sajátot nem akar ez durva. Hány éves vagy, mert a biológiai óra ketyeg és ha te szeretnél babát ő meg nem, akkor lépned kell. Hacsak nem fontosabb neked mindennél.
2009. márc. 9. 16:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Én 22, ő 26. Azóta már javult a helyzet valamelyest, volt szó babáról, de kiakadt, mondván, hogy nincs semmink, hova akarok még gyereket?!?! Hát nem tudom...ha nagyon akarná nem lenne problémánk...de sztem abszolút nem akarja. Elkeserítő kicsit, mert én sem most akarok egyből, ráér 1-2 év múlva, de azért nem kell letépni a fejem, mert meg merem említeni...sztem beijedt ennyi.
2009. márc. 10. 06:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor még van időd, ne ijedj meg. Ráérsz szülni még 25-26 éves korodban is. És ha még akkor is együtt lesztek lehet hogy meggondolja magát. A férfiak gyávák.
2009. márc. 10. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!