Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan vehetnék magamon erőt,...

Hogyan vehetnék magamon erőt, hogy nem szakadjon el olyan hamar a cérna? Tűrőképességem mostanában egyenlő a nullával. Nálatok hol a határ, és mit tesztek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem nem bírom tovább,teljesen kikészültem. Fáradt vagyok,gyenge,erőtlen és nincs kedvem semmihez. Ráadásul úgy érzem meghülyülök,a memóriám olyan mint egy 80évesé.

13hónapos a kislányom,és mióta megszületett nem aludtam ki magam. Míg pici volt nagyon hasfájós volt,reggeltől estig ordított. Volt hogy egész nap nem ettem,még wcre sem tudtam menni. Azt hittem ha nagyobb lesz könnyebb lesz. Most meg állandóan rajtam lóg,1percet nincs el egyedül. Ha berakom a kiságyába üvölt,aludni nem akar. Éjjel állandóan fent van,csak nyűglődik. Minimum 2óránként kelek hozzá. Ez így megy már 2hete. Soha nem aludta még át az éjszakát. Ma reggel úgy keltem(fél 7),hogy azt éreztem rögtön elájulok,és hányingerem van. Képtelen voltam felkelni az ágyból,ő meg csak üvöltött,én meg sírtam.

Teljesen egyedül vagyok vele,a család sok száz kilométere távol. A párom reggeltől estig dolgozik,ráadásul nem túl megértő. Nem érti meg hogy miért vagyok estére hisztis,és hogy miért nem tudok aludni. Mikor szerinte a gyerek alszik éjjel,mert nem hallja hogy fent lenne. Csak az nem jut el a tudatáig hogy nem várom meg hogy elkezdjen hajnalban ordítani,de azt ő nem tudja hogy mennyit fenn vagyok még ő alszik és tudomása sincs semmiről.

2011. ápr. 11. 12:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hat eloszor is kitartast! Aztan pedig megkerhetned a ferjedet, hogy a pentek es/vagy szombat ejjelt vallalja be. Eloszor csak proba szinten. Te meg vegyel egy fuldugot. Igy legalabb 7 vegen tudsz majd egy kicsit pihenni.

37F

2011. máj. 6. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!