Az a baj, hogy felhasználók szerint nem lehet keresni.
Milyen képel voltak?
Pocakosak?
Írd ki a kérdést még egyszer csak valamit tegyél még hozzá, hogy azért ne ugyanaz legyen.
2011. ápr. 10. 17:34
2/14 A kérdező kommentje:
Olyan képet raktak fel, amin ők voltak. Nem pocakos, hanem látszott az arcuk is, esetleg a babájukkal voltak rajta.
2011. ápr. 10. 17:36
3/14 Tinker Bell válasza:
Csak azt tudom tanácsolni, hogy írd ki!
Csak mondjuk te írd bele azt is, hogy a pocakosakat töltsék fel!
Biztosan sokan válaszolnának! =o)
2011. ápr. 10. 17:39
4/14 anonim válasza:
Ott voltam a kérdésnél,de nem találom:(((Valamikor tavaly július után írta ki,aztán babaszobákat is láttunk:D!Olyan jó volt látni a másikat
2011. ápr. 10. 17:50
5/14 anonim válasza:
Ez az oldal nem közösségi oldal. Ha a másikat akarod látni menj mondjuk a hoxára találkozni.
2011. ápr. 10. 18:00
6/14 anonim válasza:
Én is küldtem anno képet,de most nem találom,bár annyira sok kérdésre válaszoltam,hogy annyira nem is tudnám végignézni.Miért keresed?
2011. ápr. 10. 18:03
7/14 anonim válasza:
hogy egyeseknek ez mi a fenéért fáj ez????? Látom töröltették a válaszom egy részét....
2011. ápr. 10. 18:04
8/14 Tinker Bell válasza:
Ez sajnos így szokott lenni! A múltkorában a tippelős kérdéseket törölték!
Sok az irigy ember! Nem kell velük foglalkozni!
2011. ápr. 10. 18:07
9/14 anonim válasza:
Nem nem vagyok irigy, csak ezek a kérdések nem kérdések. Hanem kérések s ellenkeznek az oldal létrehozóinak céljával. Sajnálom ha ez nektek nem tetszik. Azoknak az anyukáknak a kedvét veszitek el az oldaltól akik valós kérdéseikre valós válaszokat várnak.
2011. ápr. 10. 18:16
10/14 Tinker Bell válasza:
Mégis miért vennénk el a kedvüket azzal, hogy pocakos és babás képeket töltünk fel?
Van akiben nem kelt jó érzést ezeknek a képeknek a nézegetése?
Annyi meg annyi szabálysértés történik ezen az oldalon. Miért pont ez szúrja legjobban az emberek szemét?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!