Szerintetek hány évesen ideális az első gyereket szülni?
Figyelt kérdés
Légyszi indokot is írjatok. Testi, lelki és minden viszonylatban.2011. ápr. 8. 22:47
11/17 anonim válasza:
25 és 35 között, de inkább a 30-hoz közelebb
12/17 anonim válasza:
Ember, és kapcsolatfüggő. Hiába akar az ember korán szülni, ha nincs párja, és van olyan, aki ráér 30felé szülni csak, mert türelmetlen. Én 20 évesen szültem a most 1 éves kislányomat. 15 éves korom óta vagyok együtt a férjemmel, már akkor tudtam, hogy Ő az igazi, és az volt minden vágyam, hogy családunk legyen :) szerintem 25 éves korom előtt meglesz a 2 baba is, hogy ne legyen nagy a korkülönbség a tesók között :)
13/17 anonim válasza:
20 és 30 között.
De érettségtöl függ ahogy elöttem írták.
Nekem 2 nagyon jó barátnöm van, akik 20 alatt szülték meg a gyerekeiket és nagyon jó anyák!
Én 23 vagyok, 7 hónapos a lányom. Nekem ez volt ideális, se elöbb, se késöbb.
14/17 anonim válasza:
én 18 évesen szültem,nekem ez volt a legmegfelelőbb idő,Háziorvosommal beszélgettünk,a korról és ő is azon a véleményen van h jobb fiatalon szülni,hiszem a petesejtekre hatással vannak a gyógyszerek amiket szedünk/ha szedünk.Ezzel nem azt akarom mondani,hogy megvetem azt aki később szül,mindenki maga dönti el,vagy ahogy az élet hozza
15/17 anonim válasza:
17 éves kortól jó az első baba max 20 éves kortól
16/17 anonim válasza:
32 vagyok és jövőre akarok, vagy legalább is 34 évesen az elsőt...szeretném.
17/17 Otto von Ludendorf válasza:
Szerintem 18 és 35 között lehet szülni. Már,ha bejön. Nem kell mindent kivárni, egyetem, munkahely, lakás, autó, bankkkártya 100 ezer euróval, vilkágkörüli utak, stb. Anyukád sem várt rád ennyit mégis felnőttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!